Gamzeyasarr Bende Öznur erene gidiyorum Beyhekim ve adatıpla anlaşması devam ediyormuş bu sene de adatıp için 33 bin dedi Beyhekim 35 bin sezeryan fiyatı verdi
Mrv30 Ben medar da dogum yapıcam Duygu hanıma ve 12 gun kaldı doguma doktorumdan çok memnunum Ben aralıkta sordum. Sezeryan 22 bın normal dogum26 idi diye hatırlıyorum
Gamzeyasarr Mrv30 sizin doğum a kaldığı için belki yeni fiyatı size yansıtmazlar ama güncel fiyatı öğrenirseniz bilgilendirirseniz sevinirim ☺️
Smbemdy Ro21 🤣🤣🤣🤣 2022 de onda ayrintili ultrason yaptirmistim o zamanda fiyati diger doktorlara göre farkliydi ucreti. Tup bebek doktoru docent oldugu icin sanirim fiyati ayri.
PurpleRose Ro21 tüp bebek doktoru bşde ayrıyetten riskli gebeliklere bakıyor. Ben kendisine tüp bebek yaptırdım çok memnun kalmamıştm ama gebeliklerde nasıldr bilemiyorum ,😊
Sel_in_ Ro21 belki doktorla alakalıdır kliniğe gidiyorum medarda yapıyor doğumu ona bağlı fiyat değişikliğidir
Mom_89 Ro21 bana 28 verdiler adatipta mezarda 27 ama sordular da verdiler allahalla herkese ayrı fiyat veriyorlar demek