Ro21 Arkadaşlar, 2025 yılı için Sakarya daki özel hastanelerden doğum fiyatı aldınız mı? Şu an fiyatlar nasıl acaba?? Hangi hastanede ne kadar ?
Merve2608_ Bende sakaryadayım, medar a gidiyorum ama daha çok erken diye hiç öğrenmedim fiyatları (3 aylık). Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Ro21 Merve2608_ ben üniversite hastanesine gidiyorum ama Medar da doğum yapacağım. Fiyatlarını öğrenemedim henüz. Hangi doktora takiplisiniz?
Merve2608_ Ben Neşe hanıma gidiyorum, kendisi çok deneyimli bir doktor, açıkçası tavsiye üzerine gittim kendisine. Çok da memnunum🧿
PurpleRose Ben İlknur gezgin kuşcu ya takipliyim doğumu medarda yaptırıyor sanırım en son 27 bin demişti emin olmamakla beraber söylüyorum 😊
Hayalim91 Herkesin tercihine saygım var ama bu zamanda bu şartlarda çok pahalı 27 bin şimdi olmuştur belki 35 bin yazık verilen o paraya bence onların yaptırdığı doğumu devletin doktoruda yaptırıyor özelde doğum yapacaklara rabbim yardımcınız olsun
Smbemdy Hayalim91 evet devletteki doktorda yaptiriyor ama hangi doktorun yaotiracagini bilmemek cok stres yapiyor insanda takip ettigin doktorun yapacagini bilsem hic dusunmem yaptiririm devlette. Ve malesef herzaman sansli olmuyor hamileler cok sert tepkiler veren ilgisiz ebeler denk gelebiliyor bu ihtimalled insani geriyor benim fikrim bu tabiki cok guzel gecirenler de var tabiki. Hamilelik ve dogum; Allah baska rahatsizlik hastalik vermesin tabiki insanin hayatinda gecirecegi ve tramva olarak kalan nadir olay oldugu icin rahat stressiz en azindan bu ihtialeri dusunmeyerek girmek isterim . Tabiki ozellerde de zorluk yasayanlar yok mu var tabiki. Hem devlette hem ozelde dogum yapmis biri olarak yorum yaptim tercihim özel.. devlette normal dogum yaptim cok guzeldi sansli olanlardanim bu arada sonraki dogumun icin de devlete gidip bekleme asamasi bende cok stres yaptigi icin imza atip ozele gectim ve sezeryan dogum yaptim. Dogum nasil olursa olsun doguma giris ne kadar kafan rahatsa o kadar iyi geciyor.