Sel_in_ Ro21 belki doktorla alakalıdır kliniğe gidiyorum medarda yapıyor doğumu ona bağlı fiyat değişikliğidir
Ro21 df-kumsal Meryem kumbaşlıya gittim birkaç defa. Baya ilgili doktor. Bu hafta sonu da duygu hocaya randevu aldım. Bakalım ikisinden birisi ile devam edeceğim. Duygu hocayı da çok önerdikleri için tanışmak istiyorum
df-kumsal Ro21 bende duygu hocaya bakmıştım ilk müsait olduğumd randevu boşluğu yoktu eşi doğay beye aldım oda çok ilgili normalde sedat umura gittim ilk başlarda şuaan kafam karma karışık oldu sedat beymi doğay beymi diye 😀
Ro21 df-kumsal bugün duygu hocaya gittim. İyi doktora benziyor. Ama Meryem hoca ile devam etme kararı aldım. Siz kaç haftalık hamilesiniz?
df-kumsal Ro21 ben 21 haftaya girdim bugün hakkınızda hayurlısı olsun bende bu 2 hafta içinde kararımı verip devam etmeliyim umarım hakkımızda hayırlısı olur kolay sağlıklı bir doğum gerçekleştiririz
Ro21 brcaslan Meryem hoca ile yazdım ama gitmedim. Duygu hocanın sakinliği iyi geldi bana. Doğumumu da Duygu hoca yaptırdı. Memnun kaldım bilginiz olsun
Klementine Bu fiyatlar sosyal güvenlikle anlaşmalı mı yoksa sosyal güvenlik olsada olmasada bu fiyat mı?