Gulcag Deletedmom00251 ohhhh çoğalmışlar maşallah 😂🙈 ben erkek aldım kedimi bilerek doğurmasın diye kızana girecek Doğumdan sonra bende şimdiden tasasına girdim bağıracak bebek uyanır iğne mi yaptırsam çiftleştirsem mi düşünüyorum 🤔
Deletedmom00251 Gulcag aynen o yüzden ya isteyen birilerine veriyorum yada pet shopa satıyorum kendime kıyafet diktiryorum eşimde ne kadar canisin kuşları satıp kendi emellerine alet ediyosun diyo😂😂
ebru23 Deletedmom00251 resmen topak topak oldu? ohaa 😂 elimi kesmistim bende deniyim dedim erkek 28 haftalik
ebru23 aysecam aha esim yapti ve benden cok kopurdu😂😂😂😂 galiba erkegin dnasiyla oluyo kadinin ki kopurtmuyo o zaman hamile degildim😂😂
Deletedmom00251 Gulcag yok kız zaten bakamam nasıl bakiyim o kdr kuşa bi odayı onlara ayırmam lazım şimdi doğum yapym hepsini göndercem evden😂😂
ebru23 Kubraileri Deletedmom00251 Gulcag https://i.hizliresim.com/alYdz5.jpg asagida kirmizi minik noktalar benim kanim zar zor cikti bi damla 😂 bi yerimi delemem ben ya yara yerimi kanattim zorla
tazecikanneee ebru23 mavi balinaya döncek burası şimdi kız 😂😂😂 görev yapıldı mı yapılmadı mı diye 😍😂 yara yerini mi kanattın allah senii😂😂
tazecikanneee Deletedmom00251 aslında idrar asitli bi yapı yani karbonata su döksen bile bi köpürüyor ama benimki hiç köpürmedi 😍😍😂😂 hatta yaşasın kız demiştim sonra ultrasonda erkek dediler sonra detaylı da kız olduğunu öğrendik bence bi dene bacım😂😂😂😂
Deletedmom00251 tazecikanneee 😂😂 dur dışarı çıkınca karbonat alıyım 😂😂 denemekte fayda var doktora gidene kadar
tazecikanneee Deletedmom00251 ahahah delisin ya gerci bende yaptım pek akıllı sayılmam o yüzden o sağ sol kısmına gelince orda yanılma var sanırım ben ilk sağda hissettim kızım oluyor 😂
yenieda23 Deletedmom00251 gerçekten dogrumu bu cinsiyet bellimi oluyor 😀neler yapiyoduk karbonatla bi anlatrmisin cnm
ebru23 tazecikanneee yeni yer acamam ben 😂😂 elim gitmez zaten kesmistjm ama kanim cikmiuo resmen eskiden sakir sakir akardi
Deletedmom00251 Gulcag bende kıyamam ama onların bulunduğu odayı bebek odası yapcam çocuğumun boğazına tüyler kaçar😂