Bilgeferhat 2bebekannesi aynen kuzum ona göre birşeyler alayım istiyorsun 😊 rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin 🙏🏻💙
Cyln11 Rahmetli anneannemde bıçak ve makasla yaparmış 2 kanepeye 1 er tane yastık bırakıp birinin altına bıçak diğerine makas bırakırmış bıçağın oldugu yastığa yaslanırsan erkek makasa yaslanırsan kız olurmuş ben kızımın cinsiyetini öğrendikten sonra teyzem yaptı bunu ve makas olana yaslandım belkide tamamen şanstı bilinmez 😀
Deletedmom00251 Cyln11 valla dün akşam kocama söyledim yapsana ben görmeden diye aşkım sen tosuncuk gibisin o makas yada bıçak sana batar ben bunu göze alamam dedi😂😂😂
Gulcag Sedahoca ay hadi hayırlısı olsun cesaretine hayranım😍devlet hastanesine söylemene gerek yok son ana kadar zorladığı için kesin bana da verecek. Salı günü giderim tam 40 olduğumda bakalım ne diyecek 🤷🏼♀️
Sedahoca Gulcag git canım sende bakıl cesaret değil bıkkınlık artık Ne olcaksa olsun dedim elbet acı agrı olcak sezeryan istemiyorum durdukca da oraya doğru gidiyor hayırlısı artık
yenieda23 Amin tatlum bizde çok istiyoz erkek bi kızım var bide oglum olsun yeter bana sağlıklı bi şekilde ama 😃👶
yenieda23 Deletedmom00251 gerçekten dogrumu bu cinsiyet bellimi oluyor 😀neler yapiyoduk karbonatla bi anlatrmisin cnm