Gulcag Deletedmom00251 ay böyle dizi de olmaz anam 😱 ayıptır kime ne milletin kocasından yatağından 😒 ay bende kedimi arıyorum nerden çıktı dersin kızımın beşiğine yatmış 😂🙈 gerile gerile uyuyor 😂
Durumiu Deletedmom00251 ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum erkekse de pıhtı olması mümkün olur mu bilemedim
ebru23 Kubraileri Deletedmom00251 Gulcag https://i.hizliresim.com/alYdz5.jpg asagida kirmizi minik noktalar benim kanim zar zor cikti bi damla 😂 bi yerimi delemem ben ya yara yerimi kanattim zorla
Accountant Kubraileri predictordu ya benim dediğim pardon prodoctor daha da dandik onda hiç pozitif çıkmadım
Gulcag Deletedmom00251 ay nasıl dayanıyorsun kuzu seslerine ben kedime bazen dayanmıyorum siyam kedisi konuşan kedi oturup konuş cvp veriyor herşeye 😂 bazen beni bulamıyor mav mav bak miyav değil mav diyor 😂😂😂 bazen ınga diyor annemler şok oluyor 🙈😂
Deletedmom00251 Gulcag 😂😂 ya biz çift aldık baktım çiftleşmeye başladılar bi baktım yawrulamaya başladı 1.5 senede bizimleler belki 100 150 kere yumurtlamştır😂arada sırada kuduruyolar ama normalde sakinler
Gulcag Sedahoca ay nerde aşkım sabaha kadar sancı çektim kanala giremiyor kızım. Sancımda çıkıyor açılma yok. Sen ne yaptın?
Sedahoca Gulcag salı günü suni sancı açılma olmazsa sezeryan.Sezeryan olmaktan korkuyorum ama bebeğim nasıl sağlıkla gelecekse o olsun kendimden geçtim
Gulcag Sedahoca hayırlısı neyse o olsun kuzum sağlığınız herşeyden önemli gerisini düşünme. Bizim haftalar aynı salı günü 40hafta oluyor bana hiç suni demediler ya ben ne yapacağım kafam karıştı artık 😔
gayecee Deletedmom00251 Çin takvimi doğru çıkartyrmş bnm Bi arkdşm hesapları kızın olacak dedi kızım olacak:)
Deletedmom00251 gayecee bende hesapladım kız çıkıyor bu şeyi de yaptım bunda da kız çıktı bakım allah bilir doktor ne dicek😍
Gulcag Deletedmom00251 ohhhh çoğalmışlar maşallah 😂🙈 ben erkek aldım kedimi bilerek doğurmasın diye kızana girecek Doğumdan sonra bende şimdiden tasasına girdim bağıracak bebek uyanır iğne mi yaptırsam çiftleştirsem mi düşünüyorum 🤔