aysecam 😂😂😂 ay bide çamaşır suyuyla deneyenler var çamaşır suyuna idrarını yapacaksın köpürürse erkek köpürmezse kızmış 😂😂
Gonca0640 aysecam o hamilelik testi canım cinsiyet degil ben yapmıştım ama gercekten olmuştu aksam saatlerinde görmüştüm eşimle denemiştim 😂 gercekten cok köpürmüştü ertesi günü sabah gittim test aldım pozitf cıkmıştı
Duyguveminigi aysecam onun asli kiz erkek deil hamilemisin deil misin dye bakilio ole 😂 herkes bse uydrmus iste 🤦🏻♀️😂
Deletedmom00251 Pszge tabiki bizim iki sene olmadı bebeğimiz çok zor günler geçirdik önce sağlıklı kucağıma alıyım ama merak işte😂 aynen yazarım
[silindi] Kızlar cinsiyeti bilen birileri yapsn bizde ona göre yapalım bende meraktan ölüyorum 😄 sağlıklı olsunlar önemli olan tabiki o ama insan merak ediyo
SevgibiR Deletedmom00251 dur yapım hadi ama madolya fln isterim bak 😂 sırf senin için gidip igneyi hijyeniklim önce napcam sole
Deletedmom00251 SevgibiR su dolu bardağa parmağından bi damla kan damlatcaksın suya degdirme ama parmağını😂
Deletedmom00251 Tugbakaya kese fasulye gibi olursa erkek miymiş yuvarlak olursa kız mıymış öyle bişeyler bende bilmiyorum😂