Deletedmom00251 [silindi] canım benim cinsiyet belli değil daha doktora gitmeme 20 gün var ama meraktan yaptım kız çıktı😍
Bilgeferhat Tugbakaya kese solda olursa erkek sağda olursa kız diyorlar doğru mu bilmiyorum benim soldaydı erkek 😄
Nurysf Birde bıçağa ve makasa oturtma var belki duymuşsunuzdur 😅 annem yapmıştı bana ilk gebeligimde bı örtünün altına bi tarafa makas bı taraf bıçak koyuyo sen gelip oturuyosun makas kız bıçak erkek diye biliyorum 😛
dorukhan_nehirada_moms Nurysf ben makasa oturdum hatta bide yuzuk testi yaptilar onda da kiz cikti simdi kanida denedim dagildi ama dr israrla erkek dio 14 subatta tekrar kontrolum var bakalim ne dicek bu arada 7 ayligiz biz 😄😄😄
Bilgeferhat GiZem3434 doktorlarda bunu net kanıtlanmış olarak kabul etmiyor ama doğruluk payı diğerlerine göre olabileceğini söylüyor internette araştırmıştım sağlıklı olsunlarda benim ilk gebeliğim 😊
Deletedmom00251 SevgibiR 😂😂 ah ah doğum nasıl yapcaksın acabaa alıştım herhalde oturduğum yerden kalçama iğne vurdurmuşluğum bile var😂😂
Deletedmom00251 Deletedmom2232 😂😂😂 çamaşır suyu çünkü sidikte bi asit olduğuna göre nasıl köpürmesin ki diye düşündüm😂
Munifati Yaaa kızlar 9. haftadayim ve bende merak ediyorum tam olarak ne zaman belli oluyo cinsiyet ? Parmağı delmek yemedi😆
SevgibiR Munifati del del 😂 bana zorla deldirdiler sonra sonucu beğenmiyorlar belki seninki dibe çöker 🤣
Eda0509 Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir. https://i.hizliresim.com/YQ65JA.png 6 7 haftalık ultrason görüntüsüne bakılarak yapılıyormuş kızlar. Benimki sağda ultrasonda kız galibası 😊😊😍😍😘😘
Tugba1234 Eda0509 resimag.com/p1/e03a76758a7.jpeg Sizce benimki 8 haftalik burda suan 9 cok kucuk ama bakalim tahminler uyucak mi