hicimm NazliBlt normal bedenden bir beden küçük olması lazım ki sıkılaşma olsun ben normalde s bedenim doğum öncesi yine s beden aldım müşteri temsilcisi öyle yapın dedi gebelik sonrası hemen kilo vermezsem diye.
hicimm Kumral60 valla canım yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ürün çok güzel 🤩 kumaşı sertliği sıkılığı çok güzel başka marka denedim ama o böyle değildi naylondu o yüzden yamuna biraz pahalı ama çok hoşuma gitti 😊
Kumral60 hicimm canim bana beden icin dar badinin bir beden ustunu al dedi bende sen gibi o zaman hamile kaldigim bedeni alayim diorum lakin cocuk dogunxa kilo azalcak direk bir beden kucuj mu olsam diorum kafam karisti.
hicimm NeslihanOner evet doğum öncesi beden aldım veririz eminim kilomuzu 😊 büyük alıp daha sonra kullanamamak var. Müşteri hizmetleri güzel yönlendiriyor 😊
hicimm Yusufrony canım müşteri hizmetlerini ara kilonu söyle doğum öncesi kilonu söyle onlar seni yönlendiriyor zaten 😊
hicimm Ttsznd 33+4 günlük canım ben hızlı kilo aldım ama kilo almam durdu 3 haftadır 😊 hızlı kilo aldım sanırım Şubat sonu doğum olacak büyük ihtimal. Senin kaç haftalık acaba?
hicimm Kumral60 ben öyle yaptım canım büyük gelirse kullanamam gibi geldi small aldım doğum öncesi bedenim. Doğum sonrası eminim veririz bebek Doğunca emzirdikçe diye düşünüyorum 😊
hicimm Gyed int araştırdım sezeryanlılar da takmış hatta bazı doktorlar öneriyor korse dikiş yeri sabit kalıyormuş. Ben 1 hafta sonra kullanmayı planlıyorum inşallah 🙏
hicimm Yavuzz_ayazz müşteri temsilcisi 1 hafta sonra sezeryanlılar takabilir normal doğum yapanlar hemen takabilir dedi. İnt araştırdım aynı sonuçlar karşılaştım 😊
Ttsznd hicimm 32+0 bende hızlı kilo aldım kilo almıyorum 2 haftadır inşallahda almam 😊 martta doğacak allahın izniyle 🙏🏻
hicimm Ttsznd canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah🙏sanırım son aylar kilo alma duruyor seninde öyle olmuş o zaman sen normal doğumsa 22 mart gibi mi doğum bekliyorsun? Normal mi olacak sezeryan mı belli oldu mu?
Ttsznd hicimm amin canım hepimizin inşallah 🙏🏻 Haftaya randevum var doğumla alakalı konuşmadık ama normal istiyorum ben allah nasip ederse 😊 sen sezaryen mi istiyorsun?