Ttsznd hicimm amin canım hepimizin inşallah 🙏🏻 Haftaya randevum var doğumla alakalı konuşmadık ama normal istiyorum ben allah nasip ederse 😊 sen sezaryen mi istiyorsun?
hicimm Ttsznd inşallah gönlünce olsun canım. Evet ben sezeryan istiyorum normal doğum mart 14 görünüyor sezeryan ya şubat sonu yada mart başı alınır sanırım. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah ❤️☺️🤗
hicimm iremm05 çabuk tükeniyor bedenler sanırım birde sürekli indirime girmiyor millet indirim görünce almıştır.😔
hicimm Yavuzz_ayazz henüz kullanmaya başlamadım ama doğum sonrası bir kaç saat başlamak gerek daha sonra 8 saat boyunca takmak gerekiyormuş sitesinde öyle yazıyordu.
Kumral60 hicimm Diğer dediğim yerden alcak canım oda çok güvenilir bir sayfa 150 tl bende Şubat 26 da doğum belki daha da erken sonraya bırakmıyim.
Kumral60 hicimm Tabiki canım instgramda irembabykids sayfası sahibi dilek hanim çok tatlı bayan korse Tayt filan da var bebek kıyafetleri de var ayrıntılı anlatımları ve musterilerilerinin geri dönüşü çok iyi 1 senedir takipteyim kısmetim orasiymis.
hicimm Hnfeshnn cnaım müşteri temsilcisi size yardımcı oluyor kaçıncı haftada olduğunuzu ve gebelik öncesi kaç kilo olduğunuzu sorduğunuzda ama sanırım beden kalmamış çok çabuk tükenmiş 😔
Mervus hicimm gerçekten uçak gibi demi canım(biz de öyle derler süper kaliteli manasında ) güle güle kullan inşallah işimize çok çok yarar 🥰
hicimm Mervus kesinlikle canım uçak gibi 😂😂 hayran kaldım gerçekten. Daha önce çok korse kullandım onlarda pahalıydı ama bu başka kumaşı dokusu sıkılığı bayıldım 😊
Mervus hicimm ben de öyle kesinlikle hakediyor parasını 🥰 içim gitmişti öderken ama şimdi iyi ki almışım diyorum baktıkça