hicimm 23Zumra aynen siz arayın müşteri hizmetlerini onlar çok güzel yönlendiriyor aklınızda soru kalmasın ☺️
Aylaayla hicimm ya ben normalde m beden falanım ama bazı kıyafetlerde l de giydiğim oluyordu şimdi 26. Haftamdayım erken mi almak için sanki L beden almalıyım dence
hicimm Aylaayla canım biraz sıkı bir korse açıkçası ama orada beden ölçüleri var istersen oraya bak yada müşteri hizmetlerini ara onların çok gebe müşterisi var güzel yönlendirme yapıyorlar.
hicimm Nasirliiii bende s aldım canım açık renk aldım ama şık duruyor zaten ince bir atlet üzerine giyiniriz kirlenmez ayrıca pamuklu terletmez çok diye düşünüyorum %96 pamuklu çünkü. Daha önce başka marka aldım çok terletti beni çünkü naylonmuş.
hicimm Aylaayla bende en başta öyle düşündüm ama şimdiden bedenleri biter indirim biter diye erken aldım ben çünkü çok indirim yapmıyorlar diye biliyorum değerlendirmek istedim açıkçası. Tabi sen nasıl istersen canım ☺️ istersen sonra al.
Aylaayla hicimm çok sağol canım☺️ Doğum sonrası sıkıntı olmaz değil mi diyelimki sezeryan falan olursak
cinderella 23Zumra aynen öyle şuan belki s giyiyorsunuzdur ama 35. Haftalara gelince bu durum M Veya L değişebiliyor 🤦♀️
hicimm Ttsznd ben şuan 62 kiloyum s beden aldım 50 kiloyla hamile kaldım ama vucudum şiş. M alıp zayıfladıktan sonra belki bol gelir diye. Normalde hep s giyiyordum 😊
hicimm Aylaayla rica ederim canım ben sezeryan olacağım ama 1 hafta sonra kullanabilirsin dedi çok kişi hatta dikişler sabit tuttuğu için hemen takan bile oluyormuş ama ben beklerim 1 hafta ☺️
Selim_Alparslan cinderella hangi beden almak lazım acaba ben 55 ile hamile kalmıştım şuan 75 kiloyum ve 7 Haftam var daha ☹️
NazliBlt Kızlar daha önce hiç korse kullanmadım neye göre alıyorsunuz yani bedenimiz L ise M mi alıyoruz anlamadım 😂 mantık olarak şöyle L alıp M bedene düşüyoruz gibi mi yani 😂😂 ayy üstüme gülmeyin sakın 😂😂
hicimm NazliBlt normal bedenden bir beden küçük olması lazım ki sıkılaşma olsun ben normalde s bedenim doğum öncesi yine s beden aldım müşteri temsilcisi öyle yapın dedi gebelik sonrası hemen kilo vermezsem diye.
Kumral60 hicimm Bende simdi insatgramdan irembabykids den siparis vercektim postu gördüm kararsiz kaldim iyce yamunadan mi alsam acaba.
hicimm Kumral60 valla canım yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ürün çok güzel 🤩 kumaşı sertliği sıkılığı çok güzel başka marka denedim ama o böyle değildi naylondu o yüzden yamuna biraz pahalı ama çok hoşuma gitti 😊
hicimm Yusufrony canım müşteri hizmetlerini ara kilonu söyle doğum öncesi kilonu söyle onlar seni yönlendiriyor zaten 😊
hicimm NeslihanOner evet doğum öncesi beden aldım veririz eminim kilomuzu 😊 büyük alıp daha sonra kullanamamak var. Müşteri hizmetleri güzel yönlendiriyor 😊