Rabiaaa53 Shnkh evet erkek canım galiba bu erkeklerde çok sık gözüküyor herkes yazmış doğumdan sonra gösterin dedi doktorum da korkulacak bir şey değil ama takip edilmesi gerekiyormuş genelde doğunca düzeliyormuş inşallah öyle olur sizin oğlunuz doğdu mu düzeldi mi acaba
Sngl_1214 Aynı durumu şuan bende yaşıyorum cinsiyetimiz bizimde erkek . 19. Haftamda iki böbrekte de açıklık vardı. 21. Haftamızda açıklık biraz daha büyümüş ve biri 4 biri 5 mm olmuş doktorumuz şuan için sıkıntılı durum yok dedi ama bende çok endişeliyim. Sınır 10 mm dedi
Rabiaaa53 Sngl_1214 erkek bebişlerde galiba bu durum hep var ve genelde geçtiği söylenmiş inşallah geçicidir rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻 doğumdan sonra kontrol ettireceğiz artık geçici bir durumdur diye düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun
obli Rabiaaa53 benim de bir böbrek 3,5 çıktı. Ultrasonu yapan doktor sınır 5 demişti. Kendi doktorum da erkek bebeklerde görüldüğünü, takip edeceğimizi söyledi. Gerçekten de araştırdığımda anne karnında böbrek büyümesi yaşamayan erkek bebek yok sanırım.
Rabiaaa53 obli bende çok yerde gördüm erkek bebeklerde daha da sık genelde geçtiği söylenmiş inşallah öyledir insan korkuyor ister istemez
inci2019 Rabiaaa53 bizdədə elədir.həkim adətən oğlan uşaqlarında olur dedi.sadəcə doğulanda uzi etdirmək lazımdır
Rabiaaa53 inci2019 tabi kontrol dedi banada doğunca gösterin diye inşallah geçici durumdur insan tedirgin oluyor
aysell56 Erkek bebekler de normal karşılanıyor doğduğunda erken sünmet edildiği zaman geçtiğini söyledi bana da doktorum endişelenecek bir durum yok dedi doktorum
Rabiaaa53 aysell56 inşallah öyle olur ya erkek bebişlerde çok var bu durum illaki geçiyordur çok yerde okudum bende ister istemez korktum ya öyle söyleyince
Sngl_1214 Rabiaaa53 Ay inşallah canım brnim bende hep geçici die okudum ama doktor kontrollerine korkuyla ve büyümüş mü die endişeyle gitmek çok kötü.. en kısa zamanda daha iyi sonuçlar alalım inşallah🥹🤲
Lilipuuut Rabiaaa53 merhaba benim de kızımda aynı şikayet vardı her kontrolde böbrek büyüme görülüyordu minimal derece de fakat ne anne karnında ne de sonrasın da hiçbir problem yaşamadım çok şükür şuan 4 yaşında olacak Allah ın izni ile ve böbrek ile ilgili hiçbir problemimiz yok çok şükür 🙏 Sizlere de şifa diliyorum kafanıza takmayın 🌸
Sevvaltzn Gebelikte benim bebeğimdede(erkek) farkettim doktorum doğumdan sonra böbreklerine ultrasonla bakılması lazım demişti bakıldı ve herşey yolundaydı erkek bebekler anne karnında çişini yapmıyormuş oda mesaneye ordan da böbreklere çıkıp büyüme yapıyor demişti ultrasondaki doktor
Rabiaaa53 Sevvaltzn anladım canım inşallah öyle olur rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı eylesin inşallah🥰
busradere0 Rabiaaa53 korkmana gerek yok benim oglumunda böyleydi doğduğunda takip altındaydı belirli süre icinde hastaneye gidiyorduk çok şükür çok 18 aylık geçti bile çok büyük bı böbrek büyümesi değil olsaydı sana ozmn derdi doktor Allah’ın izniyle geçer