Rabiaaa53 Sevvaltzn anladım canım inşallah öyle olur rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı eylesin inşallah🥰
Aylnn_ merhabalar ultrasonumda benimde ufak bir genişlik görüldü, takip edeceğiz fakat fetal dna yaptırmamı önerdi, bebek büyük sonuçta ne değişecek diye düşündüm bu durumu yaşayan var mı aranızda
Aylnn_ Aylnn_ şuan yaptırsam da bir şey değişmeyecek fakat çok endişelendim bu durumu yaşayan var mı lütfen paylaşım yapar mısınız
Elfelf475 Rabiaaa53 merhaba başlarda ben de üzüldüm ama erkeklerde çok yaygın dediler. Detaylıda bakıp bizim ameliyat durumu yok bu geçici görünüyor dediğimde çok rahatladım. Hatta bizimkisi 5,9 baya büyük size göre ama ona rağmen 2 doktor da gayet normal geçecek diyor. Doğum anında bizde bebek için ayrı o konuda uzman doktor gelecek mesela. Zaten büyüse anne karnında yapılacak bir şey yok o yüzden stres üzüntü yapmayın.
Aylnn_ Elfelf475 merhabalar aynı durumu ben de yaşıyorum size ne dedi doktorunuz fetal dna yaptırmamı önerdi ama haftası büyük bebeğin biraz endişe ettim
Elfelf475 Aylnn_ ben 24 haftalıkken falan yaptırdım fetal dnayı bize de amniyon sıvısına bakılsın bile dedi ama biz sadece fetal yaptırdık. O da büyümenin neyden olduğunu görmek için dedi. Çok şükür kalıtsal bir hastalık değil geçici bir şey dedi. Büyüme de durdu hatta artık her hafta gidiyorum 35 haftalık oldum 1 aydır büyüme yok bebek kilo aldıkça düzelmeye başladı
Suzan_uzuner Merhaba bende 23 haftalık kız bebeğime gebeyim bugün detaylı ultrason da böbreğin bir tanesinde 4mm büyüme görüldü sizce dönen sendromu olabilir mi ikili tarama normaldi