Rojin__321 yeni_anne2 bende çok su icince öyle oluyorumm ve düzgün de gelmiyor 1 2 damla öyle sinir oluyorumki😂😂😂
yeni_anne2 Rojin__321 ama o bir iki damla nasıl sıkıştırıyor dimii en çokta ona uyuzz oluyorum zatenn 🤣😅
Rojin__321 umrumdadegil banyoyo halı serseynde mecbur yine kalkicaksin ama öyle kalmaya gerek yok😂😂😂 geldiğimiz durumlara bak😂😂😂😂bu yaştan sonra altimjza bez de bağlarız😂😂😂
umrumdadegil Rojin__321 hahah 😂 kız ben ikk zamanlarda da çok gidiyordum sonra azaldı son haftalarda bir bastırdı aman Allahım dedim 😂 dışarı çıktıysam yandım yani altıma işemeden doğurdum Yarabbi Şükür 😂
Rojin__321 yeni_anne2 evyt işte dayanamazsın sanki altına edecek gibi gidersen birşey de gelmez bide sanki bana inat ya bişey le uğraşırken ya da bir işe koyulacagim zaman geliyor😂😂😂
HiravEmir yeni_anne2 yemin ederim çile gibi dün gece 4 defa uyandım uykudan tuvalet için bıktım yaa 🤣
yeni_anne2 HiravEmir kocaman göbeklle kalkamıyorum da bir saat de kalkmak için ugŕaşıyorum zar zor kalkıyorum sonunda 😅🤣
yeni_anne2 Rojin__321 tam yatağa girip uzanıcam film izleyecem girdikten 5 dk sonra hop geliyor bu sefer de kalkmaya üşeniyorum ama mecbur kalkıyorum 🤣😅 dışarı çıkmaktan bahsetmiyorum bille😂
Rojin__321 umrumdadegil 😂😂😂kız ben dışarı çıktım bişey yok yolun yarısına geldim lavabo bastırdı neyse biraz dayandım eve varana kadar ongezmeden hiç birşey anlamadım😂😂