yeni_anne2 İdrara o kadar çok çıkıyorum ki her yarım 1 saat de oradayım bir insan banyo tuvalete gitmekten sıkılır mıı yiaa ben sıkıldım artık gir çık gir çık 😂🤣😅 NOT.31 haftalık oldum
defnevedoruk yeni_anne2 of ben ilk hamileliğimde 30dan sonra olmuştum ama suan 12. haftadan beri gecede 2-3 kere kalkmaya basladım🤦♀️🤦♀️ 30 haftalarda artık yatak atarım banyoya
fatsfats-92 yeni_anne2 Bugün bende böyle bir post açacaktım yeminle 15 20 dk ya bi çişi gelir mi insanın 😆😣 Valaha tuvalete gitmekten çok yoruldum 33 olmak üzereyiz bizde😆
Balbebek012 yeni_anne2 ah ahhh ben 23 teyim sürekli tuvaletteyim bir de iki bebeğim daha var her tuvalete gitmem kavimler göçü resmen😂😂
yeni_anne2 Bnguuu_102 sormayın gerçektenn sinir bozucu olmaya başladı tuvalet lavabo yatak odası mekik dokur oldum iyice 😅😂
Filizklc004 yeni_anne2 bu zamanlarını güzel dengelendir diyenlere zamanımın çoğu lavaboda geçıyor diyemiyorum 😂😂🤭
yeni_anne2 Filizklc004 amann onlarda zatenn heves bükücü mü desem felaket telalı mı desem dolanıyorlar etrafra bunlar iyi günlerin daha kötü günlerin olucak diye haz alıyorlar diye düşünüyorum artık 🤣😂
Ymom yeni_anne2 Allah kolaylık versin kızlar ben elendim insan su içmeye korkuyor sınırsız bir döngü 🫠😂
Balbebek012 yeni_anne2 yaa dışarı çıkmak ayrı bir olay anneme gidiyoruz mesela aramız 10 dk mesafe ya evden çıkmadan tuvalete gidiyorum sonra anneme tuvalete zor yetişiyorum😅 hep tuvaletteyim bıktım valla bıktım ben her gittiğimde bebekler kapı önünde bir de 😅😅
yeni_anne2 Balbebek012 sırf bu yüzden dışarı çıkarken iki defa düşünüyorum evde yapsam çıksam dahi 2 sokak sonra sanki saatlerdir tuvalete çıkmamışım gıbı sıkışık hısedıyorum 😂🤣
seyma0661 yeni_anne2 hahahaha bende öyleyim azıcık tutayım desem karnım kaskatı kesiliyor yürüyemiyor gibi oluyorum 😂 bide bizim kızçe makat geliş ayaklar aşağıda olduğu için devamlı bastırıyor 🤦🏻♀️ 30.haftamızdayız
yeni_anne2 Balbebek012 amin inşallah hayırlısıyla🌸 üstüne birde bell agrısı cabası tabıkı kocaman göbekle yuvarlanıp gidiyoruz işte 🤣😂
Balbebek012 yeni_anne2 ayy evet di mi ya bir de göbüş var benim daha çıkmadı ama uykular şimdiden haram oldu 😆