yeni_anne2 HiravEmir kocaman göbeklle kalkamıyorum da bir saat de kalkmak için ugŕaşıyorum zar zor kalkıyorum sonunda 😅🤣
HiravEmir yeni_anne2 Ay evet ya bir de kalkmak cabası ve kalktığın gibi böyle sanki hemen altına yapacakmışsın gibi bir his acele de edemiyorsun Allahım selametle doğursaydım diyorum 35+4 şuan çok yoruluyorum yaa 🥰😘🤣🤣
Rojin__321 umrumdadegil 😂😂😂kız ben dışarı çıktım bişey yok yolun yarısına geldim lavabo bastırdı neyse biraz dayandım eve varana kadar ongezmeden hiç birşey anlamadım😂😂
umrumdadegil Rojin__321 yaa valla öyle oluyor bir de dışarda da giremiyosun hamileyim enfeksiyon kaparım korkusuna o yüzden son sürat eve koş 😂
Balbebek012 yeni_anne2 ayy evet di mi ya bir de göbüş var benim daha çıkmadı ama uykular şimdiden haram oldu 😆
Beyza_12 yeni_anne2 bende 31 oluyorum gece yarısından sonra😂10 dk da bir gidiyorum ama tuvalete 5 dk da gitmeye bile razıyım daha kötüsünü yaşıyorum cunkuuu🤦🏻♀️🤦🏻♀️2 haftayı geçti öksürüyorum. Ve her oksurdukce idrar kaciriyorum bu çok daha zor 😞😞
yeni_anne2 Beyza_12 aaa çok geçmiş olsun sıcak kaynar suya limon sıkıp sıktığın limonları da içine atarak sabah aksam iç bende iki günde geçti çok iyi geliyor denemeni öneririm 🌸
yeni_anne2 Rojin__321 tam yatağa girip uzanıcam film izleyecem girdikten 5 dk sonra hop geliyor bu sefer de kalkmaya üşeniyorum ama mecbur kalkıyorum 🤣😅 dışarı çıkmaktan bahsetmiyorum bille😂
Rosemihra yeni_anne2 Ben de aynıyım 32 haftalığım sürekli idrarırım var gibi , tuvalete gidiyorum minicik şey geliyor,sanki aşırı varmış gibi hissi var ama 😁
melike1-2 @yeni_anne2 18.haftada aynı durumdayım dün artık şüpheye düştüm acaba suyummu gidiyor dedim 15 dakikada 8 kere gittim Allah sonumuzu hayr etsin 😅😅
biryildiz42 yeni_anne2 35 haftalığım ve büyük abdestşm durmak bilmiyor idrar da aynı şekilde gerçekten bıktım bende. Artık 20 dakika da bir gidiyorum büyük abdeste kafayı yicem acaba demir ilacı mı dokundu bilmiyorum
yeni_anne2 biryildiz42 benim büyükten yana şikayetim yok ishal olmuş olmuyasınız acaba demir ilacı bende sadece renk değişikliği yaptı
Beyza_12 yeni_anne2 ılık suya limon damlatip içiyorum ama dediğiniz sekildede deneyeyim. denemediğim bişey kalmadı ilaçta kullanıyorum ama geçmiyor artık korkmaya başladım erken doğum kasılma falan olur diye
biryildiz42 yeni_anne2 yok ishal değilim ki zaten demir ilacı dışkıda koyu renge sebep olur . Problem sık çıkmam 😂 hayırlısı ile doğuralım hepimiz inşallah ❤️