MinikBrokoli Arkadaşım şehir hastanesinde gün aldı sezaryen oldu, ama şansına her zaman ki doktoru yoktu , başka ekip ile doğum yaptı çok memnun kaldı özel gibi dedi
Melishera01 umrumdadegil Benim ilk doğumum sezeryan oldu 6 yıl önce özelde. Şimdi 6 aylık hamileyim devlete gidiyorum sezeryan olur buda değil mi ?
Fatmanurdemirberber Bsena bende bile isteye sezaryen oldum. Doktor eğer sezaryen almazsam bu çocuk 2 güne gelir. Baş aşağı ve doğum kanalına girmiş dedi. Vajinismus geçmişim var. Yapamadım rica ile sezeryan oldum. Anne kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı. Ben çok memnundum. Normal doğuranlara gıpta ediyorum her yiğidin harcı değil. Ben yapamadım yapamazdım da. İyiki sezaryen oldum.
Zhrcyl Bsena ay bende bunu düşündüm 😢 tabii ki herkesin kararı bende tam tersi sezeryandan çok korkardım hiç istemezdim korktuğum başıma geldi sezaryen oldum
La_sumom Meridueuw hayır yapmıyorlar 3 gün önce devlette doğum yapacaktım 8 saat suni sancı verdiler açılmam 4 cm’den ileri gitmedi ve hiç bişey yedirmediler su dahi içmiyordum yalvardım sezaryene alın diye almadılar artık dayanamadığım için o kadar sancıya ve ağrıya eşim beni özel hastaneye sevk ettirdi orada sezaryene alındım
Bsena Fatmanurdemirberber Yani tercih meselesi ama ben asla tercih etmezdim normalde o an sancı çekiyosun sonrasına bişeyin kalmıyor (çoğunluğunda) ama sezeryan çok acılı
Fatmanurdemirberber Bsena korkum sancı değil. Acı eşiğim yüksek biriyim. Canım çok tatlı değildir. Sancıdan korkmadım hiç. Vajinismus geçmişim olduğu için sanırsam orada bebek çıkabilme ihtimali beni korkuttu. Çatala bile titreye titreye çıktı 2 kere. Ağladım. Doğumu asla yapamazdım.
Bsena Zhrcyl Aynen bende öyle normal doğumu çok istedim çok çabaladım ama gebelik şekeri tansiyonu olduğu için acil sezeryana alındım mecburi
AnayimBenAna_ Meridueuw devlette isteğe bağlı sezaryen yapmazlar. Arkadaşıma 12 saat suni verdiler boşu boşuna en sonunda bebek tehlikeye girince sezaryene aldılar şehir hastanesinde