Meridueuw Kızlar merhaba ben normal doğum yapmaktan çok korkuyorum 2 gün rahim kısalığı yüzünden Doğumhaneye yattım ve ilk doğummum olucagi için orda seslerden etkiledim piskoljim al üst oldu yanımda kimsede kalmadığı için o seslere çok odaklanmıştım devlet hastaneleri isteye bagli sezaryan yapıyorlarmı lütfen bilen varsa yazsın çok korkuyorum
gokcekocyigiit Meridueuw Komşum da devlete gidiyordu ama isteğe bağlı sezaryen yapmadılar, açılma flan olmadı diye 40 haftada mecburen aldılar sezaryena.
zge13 Meridueuw devlette isteğe bağlı hiçbir şey yapılmıyor hangi bölüme giderseniz gidin ki sezeryan asla duymadım suyu gelen 24 saati dolduran arkadaşı hala bekletiyorlardı bebek iyi durumda diye sezeryane almıyorlardı kız özele nakil yaptırttı kendisini öyle sezeryane aldılar. Arkadaşım panik atak geçirdi havalar takıldı onu da almadılar sezeryane suyu çok azalmış diyip 16 saat mi ne odada tuttular ben de özelde oldum ilk sezeryani eğer suniyle doğurabilsem doğurucaktım ama ilk kızım suni sancıyla doğdu konuşun tabi şansınızı deneyin ama hayatı risk olmayan hiçbir durumda müdahale etmiyorlar. Eğer uygunsan normal de doğurabilirsin bence bapıranlar doğumun çığlık atmadan ıkınarak gerçekleşen bir durum olduğunu bilmiyorlar arkadaşıma normal doğumumu anlattığımda filmlerde böyle değil sen nasıl bağırmadın diye sormuştu dizilerdeki gibi doğurulmuyor zaten nasıl ıkınılır onu araştırarak kendini belki rahatlat anılırsın bağıranlar da senin gibi korktuğu için bağırıyordu acı çok fazla ama sezeryanim de hala sızlıyor 20 ay oluyor tercih şansın varsa bence normal en iyisi
Gcan2 Meridueuw her devlet hastanesi yapıyor mu bilmiyorum ama ben kendi isteğimle sezeryan oldum doktor prenses doğum yaparız dedi kabul etmedim sezeryan istiyorum dedim işlemleri yaptık bir hafta sonra sancın gelmezse sezeryana alırız seni dedi
Melishera01 umrumdadegil Benim ilk doğumum sezeryan oldu 6 yıl önce özelde. Şimdi 6 aylık hamileyim devlete gidiyorum sezeryan olur buda değil mi ?
Nurgulbzgl Ben de sezeryan isteyeceğim yarın doktorumla görüşme şansım olursa normal doğum yapmaktan çok korkuyorum kimse de anlamıyor beni ama sezaryen olma konusunda kararlıyım devlette de yaparlar galiba bende devlete gidiyorum yarın inşallah görüşme şansım olur
Meridueuw Zhrcyl enfeksiyon dan dolayı sezeryana alma ihtimalileri varmı acaba çünkü bende geçmeyen bir enfeksiyon var
MinikBrokoli Arkadaşım şehir hastanesinde gün aldı sezaryen oldu, ama şansına her zaman ki doktoru yoktu , başka ekip ile doğum yaptı çok memnun kaldı özel gibi dedi
Fatmanurdemirberber Bsena bende bile isteye sezaryen oldum. Doktor eğer sezaryen almazsam bu çocuk 2 güne gelir. Baş aşağı ve doğum kanalına girmiş dedi. Vajinismus geçmişim var. Yapamadım rica ile sezeryan oldum. Anne kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı. Ben çok memnundum. Normal doğuranlara gıpta ediyorum her yiğidin harcı değil. Ben yapamadım yapamazdım da. İyiki sezaryen oldum.
Zhrcyl Bsena ay bende bunu düşündüm 😢 tabii ki herkesin kararı bende tam tersi sezeryandan çok korkardım hiç istemezdim korktuğum başıma geldi sezaryen oldum
La_sumom Meridueuw hayır yapmıyorlar 3 gün önce devlette doğum yapacaktım 8 saat suni sancı verdiler açılmam 4 cm’den ileri gitmedi ve hiç bişey yedirmediler su dahi içmiyordum yalvardım sezaryene alın diye almadılar artık dayanamadığım için o kadar sancıya ve ağrıya eşim beni özel hastaneye sevk ettirdi orada sezaryene alındım
Bsena Fatmanurdemirberber Yani tercih meselesi ama ben asla tercih etmezdim normalde o an sancı çekiyosun sonrasına bişeyin kalmıyor (çoğunluğunda) ama sezeryan çok acılı