GirlandBoy_Mom umrumdadegil 30 diye duydum canım ya geçen ni arkadaş posta yazmıştı normalde sezeryanda 30 dedi ama ikisi aynı fiyat olmuyor bildiğim
umrumdadegil GirlandBoy_Mom yok doğrudur eşitleme yapmışlar ikiside aynıdır sadece isteğe bağlı sezaryene fiyatı daha yüksek oluyor
GirlandBoy_Mom umrumdadegil pek bilgim yok canım ben sadece doğum paketini sordum bide burdan duyduğum kadarıyla 30 demişler ama zam gelicekmiş sanırım
Mavili1480 @Burnosunn_annesi @GirlandBoy_Mom Kızlar mide bulantısı 12 de geçer dediler 12 olmama az kaldı hala tık yok geçmiyor mu kalıcı mı ya annem bir yemek yaptı emek emek dokundu yediğime pişman oldum birde banada bir tencere yapmış yiyemiyorum diye ağlıyorum 😔
GirlandBoy_Mom Mavili1480 yaa kıyamam kuzum bazılarında devam ediyor bazılarında bırakıyor ama geçicek inşallah 💕
Burnosunn_annesi Mavili1480 ah kuzum benim geçmiş olsun bende 12. Haftamdayım dün cok kötüydü bende yiyemedim inşallah geçer ev mutfak heryer bana kötü geliyor ilacta kullanıyorum😪
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Midemden çok annem emek emek yaptı yarın pişir ye dedi onu yiyemeyecek olmak çok üzüyor canım 😔
Mavili1480 Burnosunn_annesi Artık ne yiyeceğimi bilemez oldum canım her şey mi dokunur insana ağlayarak kraker yedim açlıktan midemi tutar diye 😢
GirlandBoy_Mom Mavili1480 yaa doğrudur canım olmayıncada olmuyor mide bulantısı çok zor bende mutfağa giremiyom kötü kokuyor yağ kokusuna hiç gelmiyorum
Burnosunn_annesi Mavili1480 Ben de iğrendim krakerden yiyemiyorum😪 yemek yapacak birisi olunca daha zor dışarı yemeği de yiyemiyorum bir an önce geçsin