GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ne bilim içime şüphe düştü kız erkek asla farketmiyor ama alıştık bide ailelere söyledik yaa bilemedim Rabbim bilir yine
Burnosunn_annesi Pamuk bazen diyorum ben insan sevmiyorum arkadaşım çok gülüyor gerçekten öyle olmak lazım 😂😂
Pamuk Burnosunn_annesi Ben sevmiyorum mesela😂Hayvanları seviyorum. Boş vakitlerimde onları besliyorum çok mutluyum.
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom bu bir suç ya da günah değil ki rabbim kız evlat verdi şimdi de erkek istiyorsun her ikisi insan tatmak ister Ben de mesela istiyorum kızım olsun Bir yandan ama oğlum erkek kardeş diyince içim farklı oluyo onun istediği olsun istiyorum
Burnosunn_annesi Pamuk en güzeli hem mutlu oluyo insan hem sevaba giriyo hemde huzur veriyor daha ne olsun 🤤
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi insanız canım gayet normal şeyler Rabbim hangisini nasip etmişse sağlıklı olsunda tek isteğim bu🤲
adatuna Burnosunn_annesi benim için hiç problem değil her cevaba teşekkür etmek yanıt vermek bana gereksiz geliyor :( Yani yorum yaptıktan sonra aklıma bile gelmiyo cevap geldi mi gelmedi
Burnosunn_annesi adatuna bazı durumlarda evet ama mesela hiç kimse bir şey yazmamış tek sen yazmışsın ona da insan bir teşekkür eder kızzzz😂😂
adatuna Burnosunn_annesi ay hiç umrumda olmaz ya bilgi istemiş vermişim yeterli bana 😂 hiç takmam takıntılı değilimdir hiç