Mavili1480 @Burnosunn_annesi @GirlandBoy_Mom Kızlar doktorum ikili test için haftaya çağırdı ama haftaya hem oğlumun aşısı var hem doğum günü hem kontrol hepsi ard arda zorlanacağım cuma günü 12 oluyorum gitsem ikili test için uygun olur mu
GirlandBoy_Mom Mavili1480 bana 11 de yaptı kuzum hatta dedimki küçük değil mi dedıkı ne küçüğü uygun yapmak için😂😂12 de yapar aşkım git sen
Burnosunn_annesi Mavili1480 olur Allah’ın izniyle canım benim 11 14 hafta arası olur demişti doktorum 🥰
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Oğlumda da 11 de yaptırmıştım oluyor gerçekten canım bu sefer 13 dedi ama ben çok yoğun olcam kendimi zora sokmaya ne gerek var dimi 😂
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom cuma günü randevu aldım bebeğim 10 gün içinde gitme hakkı oluyor ya ondan faydanlanacam😂😂ay bu sefer artık kesin olsun zaten ilkinde de 14 haftada demişti doktor bunda erken sordum bakalım dua et kuzum hayırlısıyla inşallah 🥰
Burnosunn_annesi Mavili1480 yaa😍hadi hayırlı haberler alalım kuzum benim 🤲🏻seninde cinsiyeti belli olur inşallah 💞
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom amin inşallah canım benim yine çikolata vişne suyu içecem her ihtimale karşı🤭
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Aynen canım bende düşündüm en iyisi böyle olacak cinsiyet kesin olmaz yine galiba 16 17 de ancak 😊
Mavili1480 Burnosunn_annesi Benim yine kesin olmaz gibi canım ama soracağım saat kaçta gideceksin benim daha belli değil yarın arayacağım hastaneyi 😊
kindacute Burnosunn_annesi bana o emoji yetiyor mesela karşıdaki de yapsa kafi geliyor ama bu platform için söylüyorum. Yakın arkadaşlıklar ile burayı aynı görmüyorum şahsen, bazen karşı tarafa söyleyecek bir şey olmuyor teşekkür maiyetinde beğeni atıyorum 🙊
Burnosunn_annesi kindacute burda neysede gerçek hayattaki yakınlar yapınca bide işi düşünce genelde olur o gıcık bir durum 😂😂