umrumdadegil GirlandBoy_Mom sevindim memnun kalmana gerçekten öyledir son haftalarda karnım büyüyünce kalkamadığım için hep elimi tutup kendi kalkmama yardım ederdi 🥰
GirlandBoy_Mom umrumdadegil banada peçete uzatıyor karnımdaki peçeteye kadar alıyor konuşması hali tavrı mükemmel 🥰
umrumdadegil GirlandBoy_Mom aynen o da doğru bana da yapardı ama esra hanım ve özlem hanımdan aynı enerjiyi alamadım esra hanımdan da memnun kalan çok varmış ama bana hitap etmedi
Burnosunn_annesi staRmama kızçe en son fotoda bana tahmininde eminsin demi sana cok olumlu dönüş oluyo denk geliyorum 🤩bende cuma gidecem kesin olur Allah’ın izniyle 🤲🏻😍
GirlandBoy_Mom umrumdadegil doğrudur canım ya her insan insana iyi gelmiyor esra hanımı da tavsiye eden oldu da ben Seylan hanımdan devam edicem
GirlandBoy_Mom umrumdadegil zaten zor buldum kaçırırmıyım ama doğum devlette olucak sanırım malum fiyatlar ortada🥲devlet hastanesi arayışındayım şimdide
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Rabbim o güzel gönlüne göre versin ben ne yapsam hep derim Rabbim senin rızan için tabi insanlar hepsi aynı olmuyo niyet önemli herkes kalbinin ekmeğini yer bu hikayeyinin sonunda🥲
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi amin canım hepimize inşallah doğru diyorsun herkes kalbinin ekmeğini yer bu dünyada bazen çok saf iyi niyetli oluyorum 🥲
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi aşkım ben cinsiyetten emin değilim ya 😂😂bi kişiye benim doktor erkek demiş 3 gün sonra başka doktor kız demiş değişmemiş bi şüphelendim oğlumdan🥲🤣
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom kız sorma ben de zaten doktorum tahmin etti ama bundan sonra da yaptığı tahmin bile değişse ailedede öyle oldu detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendiler 😂😂
Burnosunn_annesi Pamuk Ay sorma birisi geçenlerde lütfen cinsiyet tahmini falan demişti bende hani içimden geçeni söyledim cevap vermedi benden sonra yazanları yazdı sonra anladım meğer onun istediği cinsiyeti söylememişim diye tavır aldı resmen 🤣🤣🤣
Burnosunn_annesi Pamuk bazen diyorum ben insan sevmiyorum arkadaşım çok gülüyor gerçekten öyle olmak lazım 😂😂