Pera_aslan Nur2025 canım ben bi kürtaj bi düşük yaptım sonra doktora gidiyordum beneğim olsun diye ama yumurtalarım büyümüyordu yani 13 mm falan kalıyordu doktorum tüp benek yaptır dedi tutar dedi bende öyle yaprım
Mavi03 Nadirek Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin 2.transferim korkuyorum 🥹
Nadirek Mavi03 Amin inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun içinde benimde inşallah canım benimde 2.transferim ilkini 11 haftalikken kaybettim Rabbim bu kez sağ salim bizlere kavuştursun inşallah
Nadirek Pera_aslan canım var benimde böyleydi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah doğuma gidiyoruz diye post lar paylaşalım buradaki hepimiz inşallah
Pera_aslan Nadirek ay inşallah bi de seninle aynı gün transferimiz oldu Allahım bize bebeklerimizi kucağımıza aldığımıza buraya yazmayı da nasip etsin ❤️❤️
Nadirek Pera_aslan amiinnn amiin inşallah canim içinde olduğumuz mübarek günlerin hürmetine vatana millete bizlere hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Hangi sehirdeydin canım sen
Ozlemerikci543450 Kızlar hafif bi lekelenmem oldu ya çok sinirlerim bozuldu kahve rengi kan va değil ama çok üzüldüm inş bişey olmamıştır 🥹
Pera_aslan Ozlemerikci543450 canım üzülme yerleşme olabilir bana doktorum transfer günü lekenelnem olabilir bi şey olmaz demişti
Nadirek Ozlemerikci543450 bozulmasın canım büyük ihtimal yerlesme kanamasidir oğlumda yaşadım diğer düşük yaptığım bebeğimdede yaşadım kahve rengi lekeyi ama ihmal.etme doktoruna git hem kan ver hemde tedbirini alsın doktorun
Ozlemerikci543450 Pera_aslan ay inşallah yani şükür öyle kan görüntüsü felan değil progestan fitilin alıntısı oluyor ya onun hafif rengi değişmiş gibi inşallah yerleşmedir nette de hep 5 6 günlerde olabilir diyor umarım böyledirler 💋💐
Ozlemerikci543450 Pera_aslan birazcık ağrıyor canım sanki adet olcam gibi ama böyle büyük bi ağrı değil hafif hafif sende varmı
Ozlemerikci543450 Nadirek evet evet sabahtan hemen doktorumla iletişime geçicem yarına kadar biraz yatarak geçireyim de süreci umarım yerleşme dir seninde bel ağrın belirti olabilir olumlu anlamda 🥹inşallah
Mavi03 Nadirek baskı hissi gibi mi tam olarak nasıl bende de reglimden ayrı gibi baskı ve sıkışıklık hissi oluyor