Ozlemerikci543450 Nadirek evet evet sabahtan hemen doktorumla iletişime geçicem yarına kadar biraz yatarak geçireyim de süreci umarım yerleşme dir seninde bel ağrın belirti olabilir olumlu anlamda 🥹inşallah
Nadirek Ozlemerikci543450 aynen dinlen canım zaten progestan verecek onuda kullaniyosun biraz önce banada asaya bıçak saplanır gibi agri oldu inşallah gaz sıkışması falandır bende ondan korktum
Ozlemerikci543450 Nadirek sende dinlen canım uzan biraz streste yapmayalım oda önemli biraz yatışlı geçirelim dünya kadar ilaç içiyoruz onlarda etkiliyor olabilir
Ozlemerikci543450 Pera_aslan galiba üçümüz de bişeyler oluyor bu bebeler tutunuyorsa totolarına şaplak yiyecekler walla bizi böyle korkutuyorlar
Mavi03 Nadirek baskı hissi gibi mi tam olarak nasıl bende de reglimden ayrı gibi baskı ve sıkışıklık hissi oluyor
Nadirek Mavi03 sanci gibi girip çıktı bi kasiklarim rahatsız zaten sağıma soluma yatarken patlayacak gibi oluyo sırt üstü yatıyorum hep oda belimi ağrıtıyo kasiklarima bazen agri saplaniyo ama bugün asa tarafıma bıçak saplanır gibi agri saplandı bi korktum
Mavi03 Nadirek bende de bi garip doluluk hissi var tam anlatamıyorum da bazen otururken falan rahatsız ediyor girip çıkıyor ağrı
Ozlemerikci543450 Pera_aslan evet canım kullanıyordum bi gün yapıyorum bi gün yapmıyorum ama benim dün akşam lekelenmem oldu bugün aradım aspirin ve oksaparı kestik progestan kalçadan 2 ampül yaptım şükğr şuna devam etmiyor
Nadirek Ozlemerikci543450 kan sulandirici iğneler ve progestan dex ara kanama yapıyomus. Benim doktorum progestan dex yerine promester diye bi iğne verdi gün aşırı kalcadan yaptırıyorum kan sulandirici iğnemde exeparin bir bebek kaybım olduğu için ben doğuma kadar kullanacam kan sulandiriciyi ne olur ne olmaz doğuma kadar devam dedi doktorum
Ozlemerikci543450 Pera_aslan transfer günümde 1 kutu kullan devamı için bakarız ama aspirini devam edicez demişlerdi sanırım duruma göre devam ediyorlar