Pera_aslan Nadirek yaptım canım çok silik çıktı fotoğraf nasıl ekleyebilirim göstereyim senin ki kırmızı mı silik mi
Mavi03 Nadirek Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin 2.transferim korkuyorum 🥹
Ozlemerikci543450 Nadirek mutlu resim yazın Google a çıkana girip resmî seçin sonra yükle yapın altta linki yazıyor onu kopyalayın yorum yaptığımız yeri açınca alttta zincir gibi bi işaret var onu tıklayıp oradaki yere linki yapıştırın resim gelecektir 👌
Ozlemerikci543450 Pera_aslan mutlu resim yazın Google a çıkana girip resmî seçin sonra yükle yapın altta linki yazıyor onu kopyalayın yorum yaptığımız yeri açınca alttta zincir gibi bi işaret var onu tıklayıp oradaki yere linki yapıştırın resim gelecektir 👌
Nadirek Pera_aslan kontrol çizgisi gibi değil çok silikti ilk başta durdukça biraz koyulasti rengi ama resim yukleyemedim
Nadirek Ozlemerikci543450 Amin inşallah canım ama seninde pozitif galiba hemde erkenden çıkmış senin maşallah benim transfer gununu sayarsak 9. Günü bugün yarın test günüm ama eşim yoğun yarın o yüzden pazartesi verecem kan inşallah
Ozlemerikci543450 Nadirek walla teste göre öyle gibi ama kendimi gene de ümitlendiren istemiyorum üzülürüm diye inşallah vardır acaba bugün versen çıkmaz mı ki ay senden daha çok meraklıyım galiba 😍😂özelde hemen çıkıyor sonuçlanır sanırım
Nadirek Ozlemerikci543450 benim 2.transferim belki de o yüzden bekliyorum bilmiyorum pazartesiyi beklemek daha iyi gibi 9.gunu bugün daha normal test günüm 12 ocak ama pazara denk geliyo cumartesi gelebilirsin dedi doktorum ama pazartesi gidecem inşallah
Ozlemerikci543450 Pera_aslan maşallah olmuş canım benimde böyle ilk yaptıktan 5 dakika sonra netleşiyor tabi kurudukça daha koyu oluyor eski teste bakınca pespembe ama tabi kuruduğu için
Nadirek Pera_aslan canım var benimde böyleydi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah doğuma gidiyoruz diye post lar paylaşalım buradaki hepimiz inşallah