Elizzz06 Kızlar ben de 2 ocakta transfer oldum 2. Transferim cumartesi test günüm ay hiç bir belirtim yok korkuyorum ilk transferimde bütün belirtileri yaşadım negatif geldi bunda da hiç bir belirtim yok🥹
Elizzz06 Ozlemerikci543450 uyku bende de var ama ilaçlarım etkisidir diyorum onun dışında bir tane belirtim yok
Ozlemerikci543450 Elizzz06 benimde bugün hafif bi karın ağrısı var gibi ama ağrıyor denecek kadar değil hafif hafif sanki
Elizzz06 Pera_aslan belirt durumun nasıl canım benim de 2 Ocak transfer günüm cumartesi de test günüm
Elizzz06 Ozlemerikci543450 her adet öncesi başım ağrır şimdi de hafif hafif ağrıyor o yüzden biraz modum düştü
Ozlemerikci543450 Elizzz06 düşmesin düşmesin dü bakalım ilaçları kullanırken adet olamayız zaten olumsuz düşünme normalde adet tarihin ne zaman senin benim 13 ocaktı beklenen adetim
Elizzz06 Gamzealptkn ilk transferin miydi canım olsun Allah büyük umudun hiç bir zaman tükenmesin var vakti zamanı 🥹
Elizzz06 Gamzealptkn benim de ilk transferim negatif geldiğinde tarif edilmez bir şekilde üzülmüştüm gözlerim şişmiiti ağlamaktan ama toparlandım bol dua ettim ve Allah’a güvendim 2. Transferimin sonucu cumartesi belli olucak sen de toparlanacaksın ve kaldığın yerden devam edeceksin inanıyorum 🙏🏻
Nadirek Gamzealptkn hiç üzülme vardir Allahin bildiği benim ilk transferim tuttu ama 11 haftalikken kalbi durdu o daha kötü oluyo inan inşallah 2.ye pozitif sonucu alirsin benimde 2.transferim Allah kolaylıkla güzellikle mujdelesin hepimizi inşallah
Elizzz06 Pera_aslan canım kan verdin mi benim cumartesi 9. Gündü 81 çıktı bugün artış için tekrar kan verdim
Pera_aslan Elizzz06 valla kasıklarım da ağrı var göğüslerim şişti ama psikolojikte olabilir çok takıyorum bilmiyorum anlayamadım