Nadirek Pera_aslan ilk 4 gün sürekli yattım canım dünle bugün normal hayatıma döndüm şükür yattığım günlerde arada kalktım dolandim evin içinde sonra geri yattım sen de yattin mi normale döndün mü hemen
Pera_aslan Nadirek ben de anneme gidip geliyorum uzanıyorum burda annem yemek yapıyor ben de arada kalkıyorum ama kasmıyorum çok dün evimdeydim ortalığı falan topladım yavaş hareketlerle akşamda yemek yedik dışarıda
Nadirek Mavi03 pazar günü test günüm canım ama merkez pazar günü kan almıyo cumartesi gelip verebilirsin dedi doktorum cumartesi kan verecem ama cumada idrar testi yapasım var
Mavi03 Nadirek benim de pazar günü test günüm 🥹 pazartesi kan verelim dedik bizde hakkımızda hayırlısı inşallah tutunmuştur miniklerimiz 🙏🏻
birmumine Ozlemerikci543450 evet ilaçlar da var ay hepsi karıştı bilmiyorum ki🥹 dün gece de kasıklarım ağırdı zor daldım 🥲🥲 umarım bebeklerimiz bizimledir
Ozlemerikci543450 birmumine benim uyku dışında hiçbir ağrı sancı batma vs yok ama kafamı koyduğum heryerde uyuyorum 🤣yataktan kalkıp salondaki yatağıma geliyorum hopppp uyuyorum eşimi uyandırmaya odaya gidiyorum hoppppp uyuyorum 🤣
Nadirek Pera_aslan benim 1.sinifa giden oğlum var 2 gündür onu okuldan alıp geliyorum belimle kasiklarim bugün baya acıdı ağrıdı
Linda25 Cambardak__ ilk transferimden sonra histeroskopi yapıldı rahime çizik attı doktorum şansı daha artırmak için operasyondan sonra ilk adetimde tekrar başladım tedaviye 1 kasımda operasyonu oldum 25 aralıkta da transferim gerçekleşti.
Elizzz06 Ozlemerikci543450 uyku bende de var ama ilaçlarım etkisidir diyorum onun dışında bir tane belirtim yok
Fey04 Aslında şimdiye kadar çıkar kanda benim arkadaşımda test gününden önce 63le öğrendi dondurulmuş embriyoydu onunki
Pera_aslan Nadirek inşallah canım benim senin belirtilerin var mı benim akıntım çok yoğunlaştı afedersin beyaz beyaz akıntı akıyor ama Protestan değil bi de pskilojik mi bilmiyorum ama şuan midem bulanıyor
Nadirek Pera_aslan benim kasiklarim sanki orda ağırlık varmış gibi bazen çok agriyo bel ağrım hep var ama iğneden diye düşünüyorum bide göğüslerim hassaslasmis biraz aciyo akıntı progestandan belli olmuyo ki o akmaktan akıntıya fırsat vermiyo