Nadirek Pera_aslan inşallah hepimizin yolunda gider inşallah çarşamba yada perşembe gel dedi banada bende kesin çarşamba giderim gibi
Ozlemerikci543450 Nadirek ayyyyyy çok sevindim ikizlerimiz geliyor desene bende cumartesi kalp atışlarına gidicem hayırlısıyla bi duyabilirsrk inşallah ❤️❤️❤️❤️
Nadirek Ozlemerikci543450 Ozlemerikci543450 inşallah Allahin izniyle inşallah canım senin keseler adet tarihi ile uyumlu bide keselerin ultrason resmini atma imkanın var mı canım
Ozlemerikci543450 Nadirek canım o heyecanla kese resimini almamışım ben 🥹çok pişman oldum sonradan ama şaşırdım doktor boyutu iyi demişti
Pera_aslan Ozlemerikci543450 canım bu gün kalp atışlarını duyduk çok şükür size de haber ederim dedim darısı size inşallah Nadirek 😍😍😍😍
Nadirek Pera_aslan evet canım iki kese göründü çok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklarimiza alalım 🤲🤲🤲
Mavi03 Nadirek hayırlı olsun canım gözün aydın 🥹 amin inşallah doğuma geri sayım yaptığımız zamanları görelim
Nadirek Pera_aslan bundan önceki 11 haftalık kalbi duran bebeğim de tüp bebekti onlarda 5.gun embriyosuydu o tek tutmuştu kan sulandiriciyi kesince kaybettik
Nadirek Pera_aslan yok yapmadılar pıhtılaşma testi 3 düşukten önce yapmiyolarmis ama doktorum şansa bırakmadı doğuma kadar kullanacam Allahin izniyle inşallah
a_burcu_bur Pera_aslan merhaba sonucu ne zaman öğrendiniz ve kalp atışı ne zaman duyuldu acaba, hayırlı olsun bu arada 🤲🙏
Ozlemerikci543450 Pera_aslan canım çok sevindim darısı bize inşallah cumartesi günü randevum iniallah ikisini de duyabiliriz
Pera_aslan a_burcu_bur canım 2 ocakta transfer oldum 13 ocakta kan sonucum da hamile olduğumu öğrendim 29u yani bu gün de kalp atışı duyduk çok şükür
a_burcu_bur Pera_aslan normal test gününü beklediniz anladığım kadarıyla. Beni de yarın transferim olacak da en erken ne zaman test yapabilirim acaba onun için sormuştum 🫣
Songulblt Pera_aslan söylediğinizden anladığım kadarıyla 3+6 günlükken kalp sesi duydunuz doğru mu hesapladım acaba