Ozlemerikci543450 Pera_aslan canım çok sevindim darısı bize inşallah cumartesi günü randevum iniallah ikisini de duyabiliriz
a_burcu_bur Pera_aslan normal test gününü beklediniz anladığım kadarıyla. Beni de yarın transferim olacak da en erken ne zaman test yapabilirim acaba onun için sormuştum 🫣
Pera_aslan a_burcu_bur yok canım 2 ocakta oldum 10 ocakta evde erken gebelik yaptım çok silik çıktı öyle gördüm kanda da netleşti çok şükür
Nadirek Pera_aslan maşallah canım darısı başımıza inşallah önümüzdeki perşembe gidecem bende inşallah kalp atışları için inşallah bende duyarım
Pera_aslan Nadirek canım geçen hafta gittim ya keseyi gördü sadece kese boştu zaten daha bu hafta bebekte oluştu işte kalp atışı da geçen hafta daha küçüktü kese ve simsiyah bi şeydi yani şeninde anca haftaya oluşur bebek
Nadirek Pera_aslan inşallah canım senin ilk gittiğinde kesen kaç haftalikti adet tarihinle uyumlumuydu benim 6+4 olması gerekirken keseler 5+2 çıktı 8 gün geride gozukuyo bebeğin olcumune göre haftasına karar veririz dedi ama benim canım sıkıldı tabi
2iz-Annesi 2 ocakta ben ilk denmede ilk transferim iki embryo şuan hamileyim.kalp atışı duyduk ikiz annesiyim❤️ 7 haftalik
Pera_aslan 2iz-Annesi canım benimde 2 ocakta transferim oldu ama 6haftalığım ben son regl 17 aralıktı senin daha mı önce regl ondan mı 7 haftalıksın
Pera_aslan Nadirek doktor herşey olması gerektiği gibi dedi adetimle uyumlu mu diye sormadım hiç ama kesenin boyutu görüntüsü normal mi dedim hocam o da evet her şey güzel dedi
Pera_aslan 2iz-Annesi tek benim canım anladım senin regl daha erken diye önderin yoksa aynı gün transfer olmuşuz 😍😍
2iz-Annesi Pera_aslan aynen kalp atışını salı günü duyduk ozman 6 hafta 5 gün dedi şimdi yedi hafta oldum
Nadirek 2iz-Annesi benimde regl 12 Aralık ama ultrasonda keseler 6+4 olması gerekirken 5+2 çıktı inşallah kalp atışlarını duyduğumuzda düzelmiş olurlar