Nadirek Yarın kesemizi görmeye gidecez kızlar heyecandan bazen içimde havai fişek patlar gibi oluyo aklıma geldikçe mübarek günlerde benide dualarinizda unutmayın güzel haberlerle geleyim inşallah @Pera_aslan @Ozlemerikci543450 @Elizzz06
Ozlemerikci543450 Nadirek canım rabbim bu akşamın yüzü suyu hürmetine hayırlı haberle gelmeyi nasip etsin bizlere de hayırlı kalp atışları hayırlı hamilelikler güzel doğumlar nasip etsin inşallah mutlu haberle gel yarın ❤️🥹
Pera_aslan Nadirek ay canım inşallah belki kalp atışlarını da duyarsın rabbim gönlündekini versin inşallah ❤️❤️
Nadirek Ozlemerikci543450 amiin amiin inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
1453037 Bende iki aşılama iki tüp Bebek yaptım ikinci tüp Bebek tuttu kese göründü ertesi gün iki embriyo transferi olmuştum bir tanesi etrafında kanama vardı üstelik kesede bozulma var dediler bol kanamalı düşük tehlikeli gecti ilk zamanlarımızda
1453037 Çok şükür ikiside tutundu doğum bekliyoruz darısı isteyen herkesin başına bir kızım oğlum olacak o kadar iyi anlıyorum ki stresli bir süreç tutarmi tutarsa sağlıklı ilerler mi hep tetikte oluyor insan
1453037 Tutmayanlar biraz dinlenin vazgeçmeyin yine başlayın ben yoruldum diye bir sene ara verdim başlamaya hiç niyetim yoktu eşimin ısrarı ile gittim doktora iyiki gitmişim zor süreç Allah herkese nasip etsin aratmasın bekletmesin kimseyi inşallah 🤲
Nadirek Pera_aslan gittim canım çok şükür göründü keseler kalp atisi için haftaya çarşamba yada perşembe çağırdı adet tarihime göre 6+4 olması gerekiyodu ama 5+2 gözüküyo sizinkiler adet tarihi ile uyumlu mu
Pera_aslan Nadirek bilmiyorum ki canım geçen hafta kese gördüm biliyorsun işte doktorum bi şey demedi ben boyutunu falan sordum hatta heyecandan herşey olması gerektiği gibi dedi bi şey yok dedi bilmiyorum ki çarşamba kalp atışı için gidicem işte bakalım herşey yolunda gider inşallah ❤️
Nadirek Pera_aslan inşallah hepimizin yolunda gider inşallah çarşamba yada perşembe gel dedi banada bende kesin çarşamba giderim gibi
Ozlemerikci543450 Nadirek ayyyyyy çok sevindim ikizlerimiz geliyor desene bende cumartesi kalp atışlarına gidicem hayırlısıyla bi duyabilirsrk inşallah ❤️❤️❤️❤️