Nadirek Kızlar vajina girişinde gerginlik hissediyomusunuz fitilden mi oluyo acaba gerginlik varmış gibi hissiyat oluyo arada @Pera_aslan @Ozlemerikci543450
Nadirek Su gibi akıntı bende de var progestan fitille birlikte oluyo arada bi gerginlikte oluyo vajina girişinde fitil koyduğumuz yerde @Ozlemerikci543450 @Pera_aslan
Elizzz06 Selam kızlar 9. Gün değerim 81 11. Gün 100 13. Gün 150 çıkmıştı doktor 5 gün kan verme 18. Gün bakalım demişti pazartesi 18. Günümdü 828 çıktı değerim yarın kese için randevu verdi alttan bakacak çok korkuyorum doktor artışımı çok iyi buldu ama yaşadığım korku yüzünden hala rahatladım diyemiyorum 🙏🏻 @Pera_aslan @Nadirek @Ozlemerikci543450
Pera_aslan Elizzz06 güzel yükselmiş canım inşallah görürsün keseyi yarın benim bi tanıdığım vardı onun da betası düzensiz arttı ama şimdi çocuğunu doğurdu şu beta takip etme olayı çok pakiloji bozan bir şey ya çok şükür ben bu sefer takip ettirmedi doktorum direk keseyi gördük
Ozlemerikci543450 Elizzz06 canım gayet güzel artmış maşallah çok sevindim tedirgin olma benide alttan muayene ile keseye baktı inşallah keseni gör sonra da hayırlısıyla kalbimi dinle ❤️❤️🥹🥹🥹🥹
Elizzz06 Pera_aslan evet insanı strese sokuyor inşallah güzel şekilde ilerler ❤️ sen de görmüşsün keseyi çok sevindim
Slmn Merhabalar benim de transferimin 10. Günü bugün, kan için 12. Gün dedi doktorum. Şuan beklemedeyim kan vermek istiyorum ama korkuyorum. Sizlerin bir belirtisi olmuş muydu bu günlerde.
Nadirek Slmn Slmn hayırlı olsun inşallah. Benim bel ve sırt ağrım çok oldu arada kasiklarimda batma oldu 2 gün süren kahverengi lekelenmem oldu. Kanda pozitif ama ultrasona daha girmedim doktor pazartesi günü çağırdı bugün yine çok az kahverengi lekelenmem olmuş moralim bozuldu
Ozlemerikci543450 Nadirek canım bozulma normal doktorunu ara olmadı kalçadan 2 ampul progestan vur der benim öyle geçti hemen kesiyor
Nadirek Ozlemerikci543450 yazdım bakalım doktora ama görmedi daha hep lekelenmeyle mi geçecek yahu insanın canı sıkılıyo
Ozlemerikci543450 Nadirek bu haftalarda olabiliyor mış bana oksapara tekrar başlattılar haftada 3 gün lekelenme olursa keseriz dedi çarşamba günü vurdum bişey olmadı şükür yarın devam edicem
Nadirek Ozlemerikci543450 ben hergun yapıyorum kan sulandiriciyi o yüzden mi oluyo ki acaba gün asirida progestan iğne oluyorum
Ozlemerikci543450 Nadirek benimde normalde bi gün vur bi gün vurma gibiydi leke olunca kesmişti şimdi haftada 3 yap bakalım ne olacak dedi 1 kez yaptım bişey olmadı umarım olmaz kalp duyana kadar en azından yapmamız lazım lkann sıvı ve hızlı aksın dedi vücutta önemliymiş