Ozlemerikci543450 Kozlar doktor aradı yarın bidaha kan verip artışı kontrol edelim dedi bakalım yarın ne olacak galiba 10.000 binin üstüne çıkar 2 katı artsa ben kontrole gidene kadar kalp atışı duyucam galiba 🤣
Pera_aslan Ozlemerikci543450 ay canım bende gittim bu gün keseyi gördü doktor haftaya da kalp atışı için çağırdı
Ozlemerikci543450 Nadirek evet kuzum 2 ayrı kese yusyuvarlak çok tatlıları 10 gün sonra kalp için gidicez hayırlısıyla ❤️🥹
Pera_aslan Nadirek çarşamba kalp atışı için çağırdı beni de haftaya sen de pazartesi belki hem kalp hem keseyi görürsün inşallah canım ❤️
Ozlemerikci543450 Nadirek inşallah satışı bekleyen herkese olsun inşallah sonuna kadar hayırlısıyla gidelim ❤️
Pera_aslan Ozlemerikci543450 canım sende keseyi görmüşsün hayırlısı olsun bende gördüm bu gün senin alttan mı bakıldı keseye
Ozlemerikci543450 Pera_aslan evet kuzum alttan baktı sende de alttan muydu seninde gözün Aydın şükürler olsun ❤️
Pera_aslan Ozlemerikci543450 evet canım alttan 1 2 hafta alttan bakılıyormuş haftaya kalp atışı için de alttan sanırım
Ozlemerikci543450 Pera_aslan 10 gün sonraya çağırdı beni de 31 inde yada 1 şubatta eşimin iş durumuna göre gideceğiz inşallah seni 1 hafta sonra mu çağırdı ne güzel hayırlısıyla duyalım da