Tanecikannecik Beebekk evet ya benim 1.5 yıl olmadı ve herkes bana düşünmeyi bırak o zaman olur derdi. Bende hep nasıl düşünmiyim ki insanlar nasıl düşünmüyor her regl günü gene insanın aklına geliyor ister istemez düşünüyorsun derdim. Sonra eylülde umreye gidecektik ve ağustosta kafamdan atmıştım umreden bir döniyim tedaviye başlarım demiştim hiç aklımda bile yoktu o ay ve cidden oldu çok şaşırmıştım aklıma geldikçe hala şaşırıyorum
Tanecikannecik O yüzden gönül rahatlığıyla rahim filmini çekil bence acı eşiğin bilemiyorum nasıl ama anesteziye gerek olduğunu düşünmüyorum hiç 10 dk sürüyor anca
Arnisa98 Beebekk rahim filmi den sonra ki 1 hafta boyunca yasakladı, 7 gün sonunda ilişki yaşayıp hamile kaldım..
Arnisa98 Beebekk hemde çok rahat, hamile gibi hissetmiyordum ağırlaşmadım, ev işleri yaptım, hatta denize, kampa bile gittim.. Şimdi oğlum 3.5 aylık oldu bile 🥰
annelokumu Beebekk Ben bir sene önce özelde yaptırmıştım. Anestezi olmadan istiyorum dedim hatta ama çok bağırırsın canın yanar dedi doktor ben de korktum ve anestezili oldum. 10-15 dklık bi işlem. Kanamam baya olmuştu benim ama yapan doktora ve yöntemine göre değişiklik gösteriyor bence. Yaptırdığım gün karın ağrımda olmuştu baya ağrı kesici iğne olmuştum. Bi gün sürmüştü ağrısı da. Anestezi almadan olan arkadaşlarım da var çok ağrılı olmadı ve kanamamız pek olmadı diyorlar. 🤷🏻♀️ Kişiden kişiye ve yapan hekime göre değişiklik gösteriyor bence.
Beebekk anestezi alarak yaptırdım bugün çok şükür bi sıkıntım yokmuş şimdi bu ay bebiş yapma dedi ama ya olsa mı diyom bi yandan da 😃
Melike3506 Beebekk geçen ay çekildim bende doktor bu ay korunun bir kere regl gör dedi yumurtan radrasyon yedi hamilelik olursa engelli olabilme ihtimali var dedi bir regl atlattım bende doktoru dinledim