mrvcermeli Beebekk teşekkür ederim. Aşılama oldum ikinci de tuttu kızım oldu kistim vardı kızımı doğurdum aldılar kistimi sonrasinda oğluma hamile kaldım şimdide üçüncüye hamileyim kızım 2 buçuk yaşında oğlum 1 buçuk yaşında ikinci hamileliğim de üçüncü hamileligim de kendiliğinden oldu hiç ugrasmadik rabbim nasip etti çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aysllllm Beebekk iki kere oldum ilki anestezili idi hiç sıkıntım olmadı.. ikinciyi anestezi almadan çektirdim çok ağrılı ve acılı oldu gerçekten ağlamıştım o an ..bi kere daha çektirecek olsam anestezili çektirirdim galiba 🤭
PlutonMerkez 3 defa özelde anestezi almadan çekildim.Adet ağrısı gibi bir ağrı oldu çekilirken,sonrasında günlük hayatıma devam ettim.Acı eşiğim yüksek sanırım🙄
PlutonMerkez Beebekk ilkinde dr kontrol amaçlı istemişti ve iki tüp açıktı.Çekimden hemen sonra hamile kaldım dış gebelik oldu.Ameliyattan sonra uzun süre hamile kalamayınca tekrar çekindim diğer tüp kapanmış,Sonra histeroskopi+laproskopi oldum tüp açılsın diye.Yine hamile kalamadım tekrar hsg çekindim ve diper tüp tekrar kapanmıştı.En son pes edip onuda bağlatıp tüp bebeğe geçtim.
Birmucize17 Beebekk ben 3 defa yaptırdım üçü de anestezisiz oldu ilki devletin sevk verdiği görüntüleme merkezinden ikinci üniversite hastanesinde üçüncü özel bi görüntüleme merkezindeydi özelde yaptırdığım çok kötüydü diğerleri dayanılmayacak bir ağrı değildi. Ağrı eşiğiniz düşük değilse adet ağrısının ilk günleri gibi bir ağrı oluyor işlem sırasında zaten o da çok uzun süren bi işlem değil 5 dk falan en fazla işlem sonrası uyuşukluk hissi oluyor geçiyor.
dsevgi Beebekk ben de çarşamba günü çektircem anestezisiz. Cihaz ile alakalıymış baya araştırdım. C kollu ise ağrı sızı olmuyormuş. Cihaz araştırırsan daha kolay olur bence. Ben istanbulda echomara 6 bine çektireceğim. İnşallah hemencecik güzel sonuçlar alırız ❤️
Beebekk dsevgi cihaz benim bulunduğum şehirde var mı bilmiyorum da cihas farkı sadece acı icin değişiyo değil mi
Arnisa98 Beebekk geçen sene 5 ocakta rahim filmi olmuştum, anestezi ile hiç bişey hissetmemiştim, ama ondan sonra çok hafif ağrı ve kanama olmuştu doğal olarak, tüpler tıkanmış, 1 hafta ilişki yasaklamıştı, 12 ocakta hamile kalmıştım 🥰
Arnisa98 Beebekk rahim filmi den sonra ki 1 hafta boyunca yasakladı, 7 gün sonunda ilişki yaşayıp hamile kaldım..
Birmucize17 Beebekk dış gebelik olmuştu o yüzden istediler devlette üniversitede ve özelde doktora gittim farklı yıllarda hepsi istedi. bende gebelik oluşmadı en son çektirdiğimden sonra tüp bebek tedavisine başlamıştım
-sum- Beebekk Üsküdar Zeynep Kamil’de yaptırdım 2. Yi devlette zaten orda anestezi yapmıyorlar devlette. Antibiyotik veriyor ama sorun olsa söylerlerdi değişmez sanmıyorum bu durum ilk bir hafta ilişki yasak zaten
-Yasar-123 Beebekk Beebekk ben üç yıl önce Diyarbakır Memorialde 3 bin civarı bı fiyata anestezili yaptırmıştim. Ben de tek başıma gitmiştim. Doktorum sormuştu öncesinde yanınızda biri var mı diye. Kimse olmayınca acilde bı yarım saat kadar dinlen sonra çıkabilirsin demişti. İşlem zaten çok kısa sürüyo. Sonrasında da ağrı vs olmadı hafif bı lekelenme oldu ama uzun sürmedi. Tüplerde hiç sorun olmamasına rağmen üç yıldır gebe kalamiyorum. Ama yorumlara baktığımda kimisi ilk aydan gebe kaldığını yazmış sanırım o bünyeye göre degisiyo. Umarım sizin için en güzeli olur iyi haberler alırsınız 😊