• Gebelik
  • 35-36haftalik anneler toplanalim🫀🫀👇🏻

36+4 um dün çamaşırım sürekli ıslandı suyum sızmaya başlamış bir de eski sezeryan dikislerimde incelme ve ishal başladı. Beni de yatirdi dr. Takip edelim şu azalırsa ve ishal kesilmezse sabah sezeryana alacak. Bisey yiyip içmeme izim vermiyor şuan. Her an hazırlıklı olmak için.

Elcin-Meryem Rabbim sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin bebitolarımızı 🥰 35+4 olduk bizde 35 te gittiğimizde kilosu 2580 gramdı şu an herhangi bi sıkıntı olmazsa normal doğum bekliyoruz 🙈 ben hala sütyeni alamadım her şeyi hurçlara kattım ama çantaya yerleştirmedim hala

Elcin-Meryem iyi dedi doktorum. 3200 gr ama 37 delirsin istiyoruz. Takipte olacağız dedi 37yi deviremezsek de haftası ve kilosu iyi korkma dedi

Elcin-Meryem bebeğimiz erken gelecek galiba . Baş geliş olan kız ters döndü . 36+5 iz . Döner mi diye bekliyoruz bakalım . Kilosu da biraz geri . Çünkü normal olacak riye ben abanmadım kiloya xeni zorlamasın diye

Elcin-Meryem 36+2deyiz 34+5te gitmiştim en son NSTde sancılarım vardı 2 hafta sonra tekrar bakıcaz bebeğin kafasıda olması gerekenden daha aşağıda şuan demişti doktorum 2 hafta bekledi kızım bakalım bu gittiğimizde durumlar nasıl ne zaman doğuracağım diye düşünmekten kendimi alamıyorum 😀

Mujde38 anladım benimde şuan ikinci gebeliğim ilki normalden acil sezaryene döndü nabzım düştüğü için bunu ne zaman alırlar bilmiyorum daha yeni 8 haftalık ondan sordum en geç 38 de mi alıyolar

Anneadayi45 aynısını bana söyledi 33 haftada . Şuan 36 nın içindeyiz o risk kalktı bebiş bu sefer makat geliş döndü . O süre zarfında profebtan fitil kullanmamı önerdi . Biraz kullandım sonra bıraktım ve . Bu kontrolde artık erken doğum riskini kalktığını söyledi ama ne yazıkki ben normal doğum istiyorum makat geliş dönmüş bebek

Fndsta47 Bir yandan doğsun istiyorum 37. haftaya geliyoruz artık doktorda çok irileşmeden doğurursun demişti. İnşallah gönlünden geçen olur daha zamanı var tekrar doğum pozisyonuna geçer 😊