• Gebelik
  • 35-36haftalik anneler toplanalim🫀🫀👇🏻

Lagertha46 bence yoktur hareketi az degıl ama sert degıl önemli olan harrketlı olması

Elcin-Meryem kilosu iyi diyor doktor 2500 kilo şuan dün gittim doktora dudak yarığı çok şükür hafif görünüyor şuan damakta olmama ihtimali de var baklaım inşallah öyle olur dua et sende evet şuan normal doğum görünüyor bakalım hayırlısı olsun inşallah

_Mother_ Allah saglikli sihhatli etsin bebeklerimizi amin agrin fln oluyormu?bel agrim batma oluyor bende

Elcin-Meryem amin canım inşallah bel ağrısı böyle kasıklarda ara ara sancı hissi sertleşme evet bendede oluyor normal ama sonlara yaklaşıyoruz

Elcin-Meryem
        Dün gece 25-30 dk arası adet sancısı gibi sancılandım belşmden karnıma doğru. Üç saat sonra bir daha aynı ağrı ile uyanıp geri uyumuşum. Sabah kahvaltı sırasında da anlam vermediğim bir ağrı 3-4 kez arka arkaya 5 dk ile geldi 5 dk sürdü sonrasında bir şey olmadı. Yalancı sancı mıydı,normal miydi bilmiyorum ama gece doğuracak sandım 😁 35+6

Melikek su sızması nasıldı acaba? Bende bugün çamaşırımda uzunca çizgi şeklinde ıslaklık gördüm korktum

Avuç içimden büyük ıslaklik oluyor sürekli sürekli camasirimda

Fndsta47 2 gündür çok hastaydım giremedim kusura bakma geç cvp verdi geçen perşembe 2700 diğeri 2800.civarı

Elcin-Meryem 35+3 2600 gr . Hastaneye gitmek için erken olduğunu düşünüp kaldım evde. Sonrasında bir daha olmadı. Büyük ihtimalle o yaşancı sancıydı ama aklıma gaz sancısı da olabilir mi diye düştü

_Mother_ ay guzelmis🌸
            Bizde iki isim konulmazda bu yuzden tek tercih konulsa bile ben tek isim seviyorum🌸
            Saglicakla gelsinler amin

Elcin-Meryem bende 36+6yim 37 olucam çarşamba kontrole gitcem gün Alicam benim sezeryan olduğu için büyük ihtimal 1 hafta sonra doğum herseyimi hazırladım Bi eksik yok Rabbım ikimizede sağlık versin birbirimize kavustursun insallah🙏