Songulsdd Ranni 63 ile hamile kaldim 10 gun once 76 idim 10 gun icinde 80 kilo oldum odemden 🤣 10 gunde 4 kilo aldim 🤣
RabiaK27 Ranni yok aslında çok değil açıkıyorum bir iki lokma yiyince hazımsızlık yaşıyorum hamileliğin başından beri böyle
Cinsiyet_tahmini Ranni canım 7 ay oldu doğum yapalı ama ilk bir hafta içinde gitti gebelikte aldığım kilolar. Doktorumun izniyle yeşil çay içtim hemen attım ödemleri 1 haftada
Ranni RabiaK27 benimde bugün oldu bir şey iştahım çok açık yazdım sonra bir şey oldu su bile içemedim bugün bulantı hissi veriyor
AybenYB Ranni karbonhidrat ve şekerle vedalaştım 😂 iş başa düşünce veriliyor, bende pkos da olduğu için kilo almamın gebeliğimi olumsuz etkileyebileceğini söyledi doktorum, o yüzden mecbur verdim
RabiaK27 Ranni bende öyle oldum canım maalesef bir laf var ya hani bugün görüyorum desem yarın kör uyanırım diye gerçekten bazen öyle oluyo
obli mmmm06 yaa karbonhidrata hamileliğimin başından beri bende hayır diyemiyorum🫣 beyaz ekmeği kestim bazen tam buğday ekmeğinden tost yapıyorum ama haftasonu eşim olduğunda beyaz ekmek yiyorum maalesef.
mmmm06 obli normalde cok yemezdim ekmek ama ilk 3 ay midem cok bulandigi icin ekmegi cok tukettim simdide birakamiyorum