iremd-1798 Ranni 66 ile hamile kaldım 40+4 de 68 ile doğuma gittim doğumdan 2 hafta sonra 58 kilo ile yoluma devam ettim ☺️ ama sanırım birazcık aldım emzirdiğim için mi bilmem çok acıkıyorım 😅
mcansu Ranni bakalım kalan süreç nasıl olacak İlk gebeliğimde toplam 7 kilo almıştım 42 de doğum yaptım bu kez planlı sezeryan 38de olacak
Parinas Ranni ilk hep daha fazla alınıyor bence. Etrafımdan gördüğüm duyduğum da hep böyle. Bu gebeliğimde kendime sınır koydum akşam 6dan sonra yemek yok 9 dan sonra da yiyecek hiç bişey yok. Geç saatte yenen yemek en çok kilo alma sebebiymiş
mmmm06 obli biraz fazla almışsınız dedi diyet değil ama karbonhidrat ve sekeri azaltabilirsiniz dedi . Ama ben pek azaltamadm
obli mmmm06 yaa karbonhidrata hamileliğimin başından beri bende hayır diyemiyorum🫣 beyaz ekmeği kestim bazen tam buğday ekmeğinden tost yapıyorum ama haftasonu eşim olduğunda beyaz ekmek yiyorum maalesef.
Songulsdd Ranni 63 ile hamile kaldim 10 gun once 76 idim 10 gun icinde 80 kilo oldum odemden 🤣 10 gunde 4 kilo aldim 🤣
RabiaK27 Ranni yok aslında çok değil açıkıyorum bir iki lokma yiyince hazımsızlık yaşıyorum hamileliğin başından beri böyle