danla2711 Ranni doğru valla dnsmnd neyse sağlık olsun bizde 55 olmaya çalışırız doğurunca😂 ben eskiden 53 kiloydum 🥹🥹🥹🥹
Ranni danla2711 ben çoook eskiden 56 kiloydum ama çok eskiden 😅 aman sağlıklı olalım da ben 65 kiloda mutluyum
mmmm06 obli biraz fazla almışsınız dedi diyet değil ama karbonhidrat ve sekeri azaltabilirsiniz dedi . Ama ben pek azaltamadm
mahirsmom Ranni çabalıyorum bakalım Allah hepimize sağlıcakla bebisleri kucağımıza almayı nasip etsin hepsi geçer unutulur
Parinas Ranni ilk gebeliğimde gebelik şekerim vardı 13 kg aldım 42 haftada doğum yaptım 🥴ikinci de 9 kg aldım dikkatli ilerledim 37de doğum yaptım. Son gebeliğimde daha az almayı planlıyorum hayırlısı Allah’tan 😀🤲🏼
aysegull01 Ranni kilolu hamile kaldım diyetisyenle devam ediyorum paketli gıda pilav makarna ve beyaz ekmek yemiyorum sadece onun harici herseyi yiyorum o şekilde gitti 🫠
Es26 Ranni 49 kg ile hamile kaldım 35+4 haftadayım şuan 65 kg kilo aldığım belli olmuyor ama gerçekten eski kıyafetlerim olmayınca anlıyorum kilo aldığımı 😅