ozlem_2727 Meltemanneolsun valla aşerme cinsiyeti belli etmiyor aslında ama hiç belli de olmaz gönlünüzden geçen nasip olsun inşallah
Tini_minii Meltemanneolsun bende yeşil zeytin çok seviyorum her sabah kahvaltı da küçük bir kase yeşil zeytin bitiriyorum 🫣 ama benimkisi aşerme değil seviyorum ondan yiyorum
Meltemanneolsun Tini_minii ben de seviyorum ama şu sıralar ekstra bir seviyorum aklıma gelince ağzım sulanıyor. 😂
Nur_2737 Meltemanneolsun en azından kolay bulunan bir şey ben şimdiden şırdan kokusu alıyorum her yerden asermemi bilmiyorum ama kaç gundur aklımdan çıkmıyor 😂
Meltemanneolsun Nur_2737 evet aşerme oluyor. O da bulunan bir şey yerindeyse eğer 😊 sakatattan uzak durman gerek ama çok istediyse biraz yiyebilirsin 🥰
Talentedmom Meltemanneolsun çok faydalı kalsiyum yiyebiliyorsan çok iyi ben hiç sevmem aşereceğimi de hiç zannetmiyorum 😀
Meltemanneolsun sevimlikek afiyet olsun canım bende de olmaz o zaman 1 2 kavanoz yiyebilirim günde 😂😂
Kukuli1077 Meltemanneolsun benim ızgara zeytin canım istemişti bayağı da yedim yani. 16 haftayı geçtik kız dediler 🤗
Talentedmom Meltemanneolsun ilkinde pek aşermem olmadı bakalım bunda aşerecek miyim ben de merak ediyorum