Meltemanneolsun Öyle böyle değil gece bile uyanip yeşil zeytin hayal ediyorum kalkıp ağzıma atıyorum. Sürekli hayalini kuruyorum sürekli yiyorum bı zarari olur mu ki ya korkuyorum da. Böyle yaşayan var mı acaba cinsiyeti ne oldu merak ediyorum
Mrvsmt2502 Meltemanneolsun tuzu ödem yapabilir ve tansiyonunuzu yükseltebilir, harici bi şey olacağını dşünmüyorum bende çok yiyorum zeytin
Meltemanneolsun Balbebek012 😂😂😂 aynen öyle yapıyoruz napalim alsın yani basit her yerde bulunacak bir şey
Meltemanneolsun s_dinc0 10. Haftaya girdim yo bitmedi ara ara oluyor. Yediğim çok az şey var zaten zeytin peynir domates yemek falan çok az yiyebiliyorum midem kalkiyor
Meltemanneolsun Mrvsmt2502 evet ben de ondan korktum ama iyice yıkıyorum suda bekletiyorum en aza indirgenmiş oluyorum artık napiim
Bebisiminannesii Meltemanneolsun ne zarari olacak , bende çerez niyetine yiyorum yesil zeytini bi zararını gormedim
ozlem_2727 Meltemanneolsun yeşil zeytini ikinci hamileliğimde yerdim ve oğlum oldu sadece aşırı yemeyin tuzlu olduğu için ödem vs riski oluyor
ozlem_2727 Meltemanneolsun valla aşerme cinsiyeti belli etmiyor aslında ama hiç belli de olmaz gönlünüzden geçen nasip olsun inşallah