Endoplazmik Seheru canım senle aynı günlerde aynı derdi yaşıyordum buralarda okumuştum yaptım doğurdum 1 cinsel ilişki 2 ananas yemek(ishal yaptı ve ishal doğumu tetikledi sıkıntı olmadi) 3 yer silmek yerde.. Bunları yaptım 2 gün içinde doğum yaptım normal
Zeyzeyy- Endoplazmik ya bende 39+2 oluyorum cinsel ilişki ananas işe yaramadı plates ve yürüyüş de yapıyorum 🥲🥲 yarın yer sileyim bide
Seheru Zeyzeyy- ben yorumlara bakarak sabah sıcak suya oturdum sonra da ördek yürüyüşü yaptım akşam suyum patladı ondan dolayı mı bilmiyorum ama etkisi olabilir
ayseheyecanli Seheru korumasız ilişki diyolar direk içeriye boşalma yanı rahim kaslarını gevşetiyormuş adaçayı , hurma ,ananas zaten biliyosunuzdur birde youtube daki videolar
Seheru Zeyzeyy- açılmam 3cm ama çok sancım yok yatış verdiler şimdilik sancının sıklaşmasını bekliyoruz
Semaen Seheru dinlemeyin hemsireyi yürüyün ne karısıyor odanda çömel kalk yap ilk dogumumda cok işe yaramıştı
Semaen Rabiamina Berrinboz Seheru kızlar benimde sabah 7 den beri sancım var ama evde biraz cekiyorum cok dayanılmayacak durumda degil
Seheru Berrinboz en hayırlı zamanda gelir inşallah 🙏 ben de bekliyorum suyum gelmeye devam ediyor ama sancım çok az nasıl olacak bakalım
Berrinboz Semaen benim ilk gebelik bende medipol bahcelievler de dogurcam insallah bakalim ne zaman gelcek bu bebekler ya 😄
Semaen Rabiamina sizin bana göre daha vaktiniz var 🙂 eli kulagındadır kasılma açılma sancı falan varmı
Rabiamina Semaen yalancı sancılar var ama açılma yok. 2 gün önce nstde biraz sancım çıkmıştı. Yarına kadar dogmazsa suni sancı alacağım. İnşallah doğar