Semaen Berrinboz hmm ondan 40 a kadar bekletiyor demekki bende 41 oluyorum yarın dvlet gel diyor bilmiyorum
Berrinboz Semaen neden ozel daha az bekletiyo ki beklemek istesem beklerim heralde doktor ne diyebilir ki 😅 hangi sehirdesinn
Semaen Berrinboz bencede bebegi görüp biraz daha beklemek sizin elinizde istanbuldayım sarıyer etfalde dogurucam ikimci dogumum suan aşırı mide bulantım var zaten birsey yiyemiyorum yiyincede kötü oluyorum hayıtlısıyla bi dpgursaydım perileri geldi yine 😀
Berrinboz Semaen benim ilk gebelik bende medipol bahcelievler de dogurcam insallah bakalim ne zaman gelcek bu bebekler ya 😄
Seheru Semaen akıntı olduğunda onunla bir iltihap tarzı birşeyde geliyor ama öyle birşey yok sadece su geliyor ondan şüphelendim
Endoplazmik Seheru canım senle aynı günlerde aynı derdi yaşıyordum buralarda okumuştum yaptım doğurdum 1 cinsel ilişki 2 ananas yemek(ishal yaptı ve ishal doğumu tetikledi sıkıntı olmadi) 3 yer silmek yerde.. Bunları yaptım 2 gün içinde doğum yaptım normal
Zeyzeyy- Endoplazmik ya bende 39+2 oluyorum cinsel ilişki ananas işe yaramadı plates ve yürüyüş de yapıyorum 🥲🥲 yarın yer sileyim bide
Seheru Zeyzeyy- ben yorumlara bakarak sabah sıcak suya oturdum sonra da ördek yürüyüşü yaptım akşam suyum patladı ondan dolayı mı bilmiyorum ama etkisi olabilir
ayseheyecanli Seheru korumasız ilişki diyolar direk içeriye boşalma yanı rahim kaslarını gevşetiyormuş adaçayı , hurma ,ananas zaten biliyosunuzdur birde youtube daki videolar
Seheru Zeyzeyy- açılmam 3cm ama çok sancım yok yatış verdiler şimdilik sancının sıklaşmasını bekliyoruz