tubavarlikk Sinem-78 aynen katılıyorum doktorlardan çok hemşire ve sekreterden çekiyoruz çok korkunç ya
2baby1cat Nehir3434 hamile olduğumu öğrendiğimde rutin kontrole 2 kez devlete gittim. Doğumu bırakın kontrole bile gitmiyorum artık. İlk kızımın acıbademde doğurmuştum arada o kadar büyük bir fark var ki devlette mecbur kalmadıkça gitmem herhalde.
Elfcyln Özelde olacak ve sezeryan büyük ihtimalle 2. Evladım gelecek inşallah 🙏🏻 doğum teminatı yaptırmıştık öncesinde zaten eve de yakın bir hastane, doktorum çok iyi ve sevecen☺️
Kedikadinn Eskişehir Şehir Hastanesine gidiyorum kontroller için, doğumu da burada yapmayı düşünüyorum
Mormenekse-06 Nehir3434 Merhaba ben özel de paket aldım . Sebebi ise devlette ilk muayenemde bana çok kötü davranılması . Doçent seçtim aşırı memnunum çok rahatladım. İlki dusuktu benim para umurumda değil hersey sağlık ve mental olarak rahatlık .. Morla olarak çok iyiyim☺️
brcnndmrr Nehir3434 devlette takipliyim en başından beri doktorumdan ve hastaneden çok memnunum devlette yapacağım şimdi kim nasıl güvensin özellere
dlkelos Nehir3434 kesinlikle özel yaa devlette insanın yüzüne bile bakmıyorlar 3. Sınıf insan muamelesi görüyorsun mallesef! Bu süreç bizler için çok özel bir süreç ilk doğumumu özelde yaptım sezeryan oldum pamuklar gibi hiç ağrı yaşatmadılar bile çok ilgililerdi şimdi de oğlumu aynı şekilde özelde doğurucam doktorum çok tatlı çok pozitif daha odaya girerken bile enerjim yükseliyor insanın bu süreçte pamuklara sarılması kadar güzel bir şey yok bence 🙏🏻🥰🥰
Nehir3434 -sum- çevremdekiler yaptı doğum iki kişilik odaymis arada perde varmış çok güzel ilgilendiler dediler herşey güzeldi memnun kaldım dediler doğum yapınca görecem bende inşallah dedikleri kadar iyidir 🥰
BetulSahin5444 -sum- Eğer sezeryan olacaksanız öneririm ben ikinci sezeryani orda oldum üçüncüye yine orayı düşünüyorum memnun kaldım doktorlar ameliyat ekibi iyiydi hastanede temiz gayet güzel
-sum- Nehir3434 sancı sırasında tek kişilik oda veriyorlar mı acaba refakatçi vs izin veriyorlar mı biliyor musunuz 😊
BetulSahin5444 Nehir3434 Sezeryan olacaksa özele o kadar para vermenin hiç manası yok özelde de sezeryan yaptım devlette de hiç fark yoktu hatta devlette doktor daha sık gelip kontrol etti Kartal Lütfi Kırdarda oldum memnun kaldım sezeryanla doğum yapmayı düşünen varsa orayı öneririm
Ecoly Nehir3434 en başta devlete gittim bulunduğum yerdeki devletten hiç memnun kalmadım şuan özele gidiyorum ama çok çok iyi olan devlet hastanelerinin olduğunu biliyorum ben evime yakın hastane istediğim için gitmedim. Öyle bir imkanım olsaydı devlete giderdim
busra_basturk Nehir3434 ilk zamanlar özele gidiyordum baktım baş olmuyor devlete gitmeye başladım doktorum çok da iyi ve yaşadığım şehir küçük yer olduğu için doktorum da ebeler de doğumhanedeki hemşireler de çok iyiler sağolsunlar gebe okuluna giderken hepsiyle tanıştık
-sum- BetulSahin5444 benim ilk doğumum olucak eger bir sıkıntı olmazsa vajinal doğum olsun isterim ama sancı vs de tek kişilik oda veriyorlar mı acaba refakatçi nasıl oluyor sancıları karşılarken serbest bırakıyorlar mi süreç nasıl işliyor bunları merak ediyorum ☺️
BetulSahin5444 -sum- Arkadaşım normal doğum yaptı doğum anında yalnız mis odasında ebelerde çok iyiydi dedi umarım Sizinde karşınıza iyi ebeler çıkar 🥰🙏🏻