SaHil_Hayat Nehir3434 kızımı özelde yaptım memnun kaldım ilgi alaka çok iyiydi ama oğlumu daha 4 gün önce apar topar olduğu için devlette doğurmak zorunda kaldım kötü mü oldu hayır hiç de bağıran çağıran olmadı tam tersi çok iyiydi hepsi ellerinden gelenin herşeyin iyisini yaptılar..
Fufu09 Nrkcu34 devlette illa normal yapacaksın demişler benim arkadaşıma ama hani bi sorun olur öyle sezeryan alırız demişler
Balbebek012 SeverBurcu şansınıza ya ne güzel burda da böyle olsa ilgi alaka olsa özele para vereceğiöe tabiki devlete giderim ama kötü işte
Alpgmz 3girlsb kesinlikle katılıyorum benim ilk gebelimde 19. Haftada acilmam oldu3 gün doğumhane kaldım kanuni de hayatimda yemedigim azarı işittim ne zirliyorsun bir daha olur bu arada ikizdi. Kes sesini yeter ağlama vs çırıl çıplak günlerce telefonsuz çok zorduu sonra kendi isteğim ile cikicam diyince de bir daha geri gelemezsin diye tehtidler sonuç çok şükür bir evladım hayatta 🤲
3girlsb Alpgmz evet bende bu hastanelerden bahsediyorum küçük şehir olsa neyse gidersin ama bu hastanelerde doktorların hemşirelerin ebelerin insan görmeye tahammülü kalmamış
Nehir3434 SeverBurcu bende kartal Lütfi Kırdar eğitim araştırmaya gidiyorum bence orasida gayet iyi ilgili doktorlar falan 😊
tubavarlikk Sinem-78 aynen katılıyorum doktorlardan çok hemşire ve sekreterden çekiyoruz çok korkunç ya
2baby1cat Nehir3434 hamile olduğumu öğrendiğimde rutin kontrole 2 kez devlete gittim. Doğumu bırakın kontrole bile gitmiyorum artık. İlk kızımın acıbademde doğurmuştum arada o kadar büyük bir fark var ki devlette mecbur kalmadıkça gitmem herhalde.
Elfcyln Özelde olacak ve sezeryan büyük ihtimalle 2. Evladım gelecek inşallah 🙏🏻 doğum teminatı yaptırmıştık öncesinde zaten eve de yakın bir hastane, doktorum çok iyi ve sevecen☺️
Kedikadinn Eskişehir Şehir Hastanesine gidiyorum kontroller için, doğumu da burada yapmayı düşünüyorum
Mormenekse-06 Nehir3434 Merhaba ben özel de paket aldım . Sebebi ise devlette ilk muayenemde bana çok kötü davranılması . Doçent seçtim aşırı memnunum çok rahatladım. İlki dusuktu benim para umurumda değil hersey sağlık ve mental olarak rahatlık .. Morla olarak çok iyiyim☺️
brcnndmrr Nehir3434 devlette takipliyim en başından beri doktorumdan ve hastaneden çok memnunum devlette yapacağım şimdi kim nasıl güvensin özellere
dlkelos Nehir3434 kesinlikle özel yaa devlette insanın yüzüne bile bakmıyorlar 3. Sınıf insan muamelesi görüyorsun mallesef! Bu süreç bizler için çok özel bir süreç ilk doğumumu özelde yaptım sezeryan oldum pamuklar gibi hiç ağrı yaşatmadılar bile çok ilgililerdi şimdi de oğlumu aynı şekilde özelde doğurucam doktorum çok tatlı çok pozitif daha odaya girerken bile enerjim yükseliyor insanın bu süreçte pamuklara sarılması kadar güzel bir şey yok bence 🙏🏻🥰🥰
Nehir3434 -sum- çevremdekiler yaptı doğum iki kişilik odaymis arada perde varmış çok güzel ilgilendiler dediler herşey güzeldi memnun kaldım dediler doğum yapınca görecem bende inşallah dedikleri kadar iyidir 🥰
BetulSahin5444 -sum- Eğer sezeryan olacaksanız öneririm ben ikinci sezeryani orda oldum üçüncüye yine orayı düşünüyorum memnun kaldım doktorlar ameliyat ekibi iyiydi hastanede temiz gayet güzel
-sum- Nehir3434 sancı sırasında tek kişilik oda veriyorlar mı acaba refakatçi vs izin veriyorlar mı biliyor musunuz 😊