Gizem1992 mamacita5 31+2 yim bu arada 😊 emzik ve biberonda kaynattım ikisi de avent marka onları da koydum ve bitane hipp mama koyacağım küçük boy olandan belki sütüm gelmez ne olur ne olmaz bebek sarılık olmaması için ilk gece beslenmesi çok önemli die duydum.
Betul_ksa42 Melike1234987 Philips aventi rahatlıkla önerebilirim göğüs ucuna çok yakın olduğu için bebisleri zorlamıyor
mamacita5 Erd_mel Daha geç değil. 32-33 E kadar zaman var o zamana ağırlaşmadan yapsak cok iyi olur :)
Gokcegkc Bugün tam 30 haftalık olduk. Haftasonu dolabı geldiğinde yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim. Birkaç eksik parça var onlar da gelince valizi hazırlarım 2 haftaya kadar. Hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Mtubaa mamacita5 çok iyi düşünmüşsün 😊alışveriş listem tamam ufak şeyler kaldı birkaç gündür hastayım toparlıyım başlıyacağım inşallah
mamacita5 Mtubaa Bebek işleri bitsin aklımda ev temizliği var daha :)))))) Ah ahh telaşlar hiç bitmiyor. Üstünde birde yorgunlukta başladı artık
ilgin22 mamacita5 bizimde daha hazır değil 🫣 15 Mart gözüküyor ama 3. Sezeryanim olacak muhtemelen martın ilk haftası olur diye düşünüyorum. Bikac eksiğimiz kalmıştı hem kıyafet hem kendi eksiklerimden hafta içi onları tamamlayıp bende yıkama paketleme işine girişicem bakalım 😍 küçük bir el çantasına ve bebek bakim cantasına sığdırmaya çalışacağim valiz büyük geliyor bana çünkü 🫣🤗
Haticedvr ilgin22 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ben de ocak sonu gibi Sezeryan olcam büyük ihtimalle hemşireye verilecekte sadece bebeğinkini mi vermeliyim yoksa bana da kıyafet hazırlayıp veriyim mi ameliyat önlüğünü olur diye düşündüm de ilk doğum olunca sorayım dedim
mamacita5 Gizem1992 Maşallah ne güzel hazırlamışsınız.🥰 Hemşireye bebek kıyafeti dısında bizim doğum sonrası giyeceğimiz pijamada mı veriliyor ? benim ilk tecrübem de hiç bilmiyorum. sadece bebek için veriliyor sanıyordum
mehmetereninannesii_ mamacita5 normalse sizde giyeceğimiz kıyafetleri verin Ama sezaryense anestezi etkisi geçip ayaklarınızı hissettiğinizde sondayı çıkarıp odada giydiriyorlar
Gizem1992 mamacita5 ben ilk doğumum da hemşire istemişti doğumdan sonra beni giydirdi öyle odama götürdü özelde normal doğum yaptım yani bu şekilde oldu yine öyle ayrı hazırladım kağıda yazdım arayan kişi rahat bulsun die isterse hemşire verirler direk
Mtubaa mamacita5 benim yarı yıl tatilinde memlekete gitme durumum da var oğlum çok istiyor tatilde gitmeyi ben kararsızım dr sıkıntı olmaz dedi uçakla gidicem ne yapsam bilemedim vakit azalıyor dediğin gibi daha temizlik işleri de var çoğalıyor işler :)
richgirl10 irem-16 çok teşekkür ederim sağ olun 😍 soru sorduğum kişinin aksine beni insan yerine koyup cevapladığınız için 🥰