mcansu Mtubaa yok canım merak etme 2-2.5 ay var daha 35e kadar hepsini bitirsen yeter son haftalar ağırlaşıyor insan benim de daha hazır değil çantam bir iki alışverişim var daha 29 haftalığız ay içinde hepsini hallederim
mamacita5 mcansu Bende 29 haftalığım amacım 33 e kadar herşeyi yavaş yavaş hazırlamak. telaşa girmeyi sevmiyorum stres yapıyorum
mamacita5 merveahrl Acele olacağı için hem gözden kaçan şeyler olabilir ve yorulabilirsiniz Ufak tefekte olsa başlayın bence kendinizi yormadan 🥹
merveahrl mcansu haklısınız aslındaa yeni eve taşınmayı bekliyordum beklemeyeyim Allah korusun ama kritik zamanlara giriyoruz zaten her an herşey olabilir gibi düşünmek lazım 🥲
Melike1234987 Bnde hâlâ almadım Şubat’ı bekliyorm emzik ve biberon olarak hangisini aldnz acaba bnde alacagn ama bilmiyorum
Betul_ksa42 Melike1234987 Philips aventi rahatlıkla önerebilirim göğüs ucuna çok yakın olduğu için bebisleri zorlamıyor
mamacita5 Mtubaa Geç kalmadık bence ben sadece 34 35 lerde çok ağırlaşacağımı düşündüğüm için bebiş kıyafetlerinden başladım :) oda sadace hastane cantasına koyacaklarımı daha dolaptakiler var 🥰🥰
Mtubaa mamacita5 çok iyi düşünmüşsün 😊alışveriş listem tamam ufak şeyler kaldı birkaç gündür hastayım toparlıyım başlıyacağım inşallah
mcansu mamacita5 aynen bende 33/34e kadar tamamlayayım diyorum birkaç eksik kaldı benim de sadece sonra yıka pakla kur düzenle modu
Gizem1992 mamacita5 dün hazırladım bende çantamı senin listenin hemen hemen aynısı ama göğüs kalkanı ve süt sağma yok. Küçük valize sıgamadım yani üstteki küçük olanda bebekle benim ilk hemşireye verilecek kıyafetlerimiz var. Ben kendime krem gecelik birde siyah gecelik koydum ama mavi gecelik beğendim onu da alıp koyacağım 😊
mamacita5 Gizem1992 Maşallah ne güzel hazırlamışsınız.🥰 Hemşireye bebek kıyafeti dısında bizim doğum sonrası giyeceğimiz pijamada mı veriliyor ? benim ilk tecrübem de hiç bilmiyorum. sadece bebek için veriliyor sanıyordum
Gizem1992 mamacita5 31+2 yim bu arada 😊 emzik ve biberonda kaynattım ikisi de avent marka onları da koydum ve bitane hipp mama koyacağım küçük boy olandan belki sütüm gelmez ne olur ne olmaz bebek sarılık olmaması için ilk gece beslenmesi çok önemli die duydum.
mamacita5 Erd_mel Daha geç değil. 32-33 E kadar zaman var o zamana ağırlaşmadan yapsak cok iyi olur :)
Gokcegkc Bugün tam 30 haftalık olduk. Haftasonu dolabı geldiğinde yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim. Birkaç eksik parça var onlar da gelince valizi hazırlarım 2 haftaya kadar. Hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
mamacita5 Mtubaa Bebek işleri bitsin aklımda ev temizliği var daha :)))))) Ah ahh telaşlar hiç bitmiyor. Üstünde birde yorgunlukta başladı artık