Aysegullugesya_ postum doktorların doğum şekli ile ilgili doğru ve ya yanlış yönlendirmesi ile ilgili değildi o konuda şüphe duyup sizlerden fikir talep etmedim ama siz yinede naçizane kendinizce size göre doğru olan fikrinizi “ benim yardımcı olmanızı rica ettiğim öneriler dışında “ beyan etmişsiniz. Kimse herkese açık bir platformda neden yorum yaptığınızı sorgulamıyor hanımefendi sorguladıkları şey konu dışı bir yorum olması ve hamile kadınlar olarak hassas olduğumuz için gerek hormonlar nedeniyle gerek yaşanılan süreç nedeniyle ki buralarda okuyoruz gerçekten çok çok zor uzun üzücü bir hamilelik süreci geçirenler var her an endişe ve korkuyla herkesin süreci sorunsuz ilerlemiyor maalesef ve bu tarz yorumlar burada birbirimize destek ve yardımcı olmak bir nebze de olsa kafa dağıtıp iç rahatlatmak adına olduğu için amaca hizmet etmiyor aksine üzüyor kırıyor endişelendiriyor sorgulatıyor o yüzden tepki alıyorsunuz her doğrunun her yerde söylenmeyeceği gibi bir şeyi ifade ederken karşıdakine ne gibi fayda sağlar ne kadar yararlı ve gerekli bir yorum olur yoksa aksine yanlış anlaşılır ve üzer kırar mı diye tartıp yorum yapmayı daha faydalı buluyorum ben kendi adıma tabi sizin üslubunuz ve gerekli gördüğünüz yorumlar sizinle alakalı ve sizi bağlar bu yaştaki bir kadına kendimce doğru olan doğruları dayatacak kadar hadsiz değilim ben de fikrimi paylaştım