galibagulcin Imasleeper kız dün e bebekteydim ya 🤣🤣 dün bilsem alırdım neyse kocamı gönderirim kendim gidemezsem 🤣
Imasleeper galibagulcin bende uygulaması yüklü sürekli girip çıkıyorum hep kampanya yapıyolar mama da bezde falan yükle baciko takip edersin sende 😂
Laviniay galibagulcin canım şokta 180₺ depend L aldım ben 70 kiloyum. İlk sezeryanımda da aynı kilodaydım L tam olmuştu
sacmalamakizim Aysegullugesya_ Kimin ne yaşadığını nereden biliyorsunuz ki, bu kadar kesin hüküm veriyorsunuz.
Hamide_00 galibagulcin bende alt üst pijama takımı giydim canım rahat ettim sıkıntı olmadı ama bende karına bastırmadılar sadece kum torbası koydular karnıma hafif ağrı olmuştu ağırdı biraz sonra kaldırdılar ztn ama bastıran da oluyor öyle devlette arkadaşa yapmışlardı
Imasleeper irem-16 medikalden aldım canım cırtlı gidip doğumdan sonra takıcam derseniz onlar verir. Alttan giyilen modellerden almayın zor olur o beli saran cırtlı alın. Sezeryandan sonra göbek hissizleşiyor arabada falan çok sallanıyo canı çok yakıyo ona fayda eder. Bide yukarı toplayacağı için daha kolay şekil almasını sağlar zayıflarken 💖
irem-16 Imasleeper çok teşekkür ederim canımm ben de alayım öyleyse🥰 peki ne kadar süre kullanılıyo korse ortalama 🥰🥰
Imasleeper irem-16 her zaman kullanabilirsin canım ben iş yaparken takıyodum otururken yemek yerken felan biraz rahatlıyım diye çıkarıyodum uykuda asla takılmıyor zaten :)
Hamide_00 Lilybaby ztn doktorunuz da söyler size benim doktorum çok ilgiliydi ne zaman duş alacağımı nasıl şekilde sonra ne zaman korse kullanabileceğimi hep söyledi bana 3.günü takabileceğimi söyledi bende direk kullandım karnımı sıktığım için dikişlerim de pek ağrı olmadı karnımın hareketini tuttuğu için çok rahat kalkıp oturabiliyordum gün içinde takıyordum uyurken gece çıkarıyordum ve iyi ki erken kullandım asla göbeğimde sarkma olmadı
galibagulcin Lilybaby aşkım yanlışlıkla bana cevap verdin sanırım, korse için medikale gidip doğumdan sonra takacağını söylersen verirler demişler 🌸
Lilybaby irem-16 amin inşallah çok teşekkür ederim 🩷🌸 sizin de su gibi olsun doğumunuz sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize 🥰
Busedeveci Imasleeper biz normal doğum planlıyorduk o yüzden ben hep alt üst takım almıştım 😌 mecburi sezeryana döndük. Çok teşekkür ederim 😌
DuyguOzel Lilybaby bana depend külot bez al demişlerdi ancak dikiş yerimi çok rahatsız etmisti, kullanamadım. Size tavsiyem külot bez almamaniz. Yazın ikinci sezeryanimi olacağım inşaAllah, ben dersimi aldım :))
Lilybaby DuyguOzel inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize teşekkür ederim 🌸🩷 beni de rahatsız ederse önerdiğinizi denerim