Defne__rz Lilybaby evet aynn öyle yap hangisi kulanisliysa onu kulanirsin inan ben zorlandigim için diyorum bende yorumlara bakarak almıştım pişman oldum ve sezeryan üzerine geliyo ya dikiş yerin ağrıyor öbür bezler falan daha rahat sıkmıyor terletmiyo 😘🥰 şimdiden geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
Elvindnz Depend sezeryanda fazla kullanılmıyo bana ilk giydirdiler sonra giydirmediler dikişine denk geliyor orayı terletir nemli kalır açıkta kalması lazım diye naylon bide
couleurcerise Aysegullugesya_ Zannetmiyor musunuz?? 😂😂😂 Ters bebek makat geliş denen bir şey var zannetmiyorsunuz öyle mi ne mezunusunuz siz Stanford University Faculty of Medicine ordinaryüs professor mu 😂😂😂😂
Lilybaby Hasret3449 amin inşallah teşekkür ederim 🌸🩷🙏🏻 benim doktorumla anlaşmalı olarak 52 bindi şimdi zamla 2025 fiyatı 71 bin oldu ama Acıbadem’de takipli olarak doğum ya da başka dr larla doğum 120 falandı sanırım şimdi 140 olmuştur heralde bilmiyorum tam
Lilybaby Bebemiz çok teşekkür ederim🌸🩷 denemek için aldım ondan 10 ml küçüğünden bir de gümüş göğüs kapağı aldım koydum çantama kimi önceden kullanmaya başlamış ama kullanmadım ben daha hastanede denicem ilk
kindacute Lilybaby evet çok güzel ilgileniyorlar, siz bebeğin bakımıyla ilgili hiçbir şeyi düşünmüyorsunuz. Emzirme yardımı olsun, biberonla besleme altını alma vs her şeyle hemşireler ilgileniyor. İki gün prenses gibi ağırlıyorlar anneyi de
Lilybaby aysegul-2509 çok teşekkür ederim 🌸🩷 ben mochi aldım ama manuel elektrikli değil olmadı elektrikli alırım sonradan Philips avent kolik bebekler için göğüs ucuna benzer tek damla yavaş akışlı biberon aldım ben de ne olur ne olmaz diye ama kaşık biberon da aldım onu da koydum çantaya biberondan meme reddi olur diye çekiniyorum biraz çok mecbur kalırsak kullanırız diye almıştım
aysegul-2509 Lilybaby iyi yapmışsın canım emzirmeye yardım için geldiklerinde zaten söylerler ama hep aklında olsun bebeği önce emzirmeye çalış baktın emmiyor yada doymadı ondan sonra biberon ver.ama sakın aç bırakma.benim sütüm üçüncü gün geldi ama göğüs ucum yoktu kızımda biraz aksiydi emmedi o yüzden mamayla besledim emmeyincede sütüm 3 ayda kesildi.ama çok şükür sağlıklı.tabiiki anne sütü alması çok önemli ama aç kalıpta sarılık olmaması daha önemli unutma.rabbim sağlıcakla kucağına alıp dilediğin gibi ve mutluluk içinde bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallah
Lilybaby aysegul-2509 amin inşallah çok teşekkür ederim sizin bebeğiniz de sağlıkla mutlulukla büyüsün hep iyilerle karşılaşsın inşallah 🌸🩷🥰
Seraymesut Lilybaby yanına bir paket sakız al sezeryandan sonra bir saat sonra çiğnemeye başla ve fark edeceksin ki çok çabuk tuvalete çıkmışsın ve gazını çıkarmışsın sakız tuvalete erken çıkarıyor ve gazinı erken çıkartıp erken taburcu olmanı yardımcı olur
Seraymesut Lilybaby ben sonradan. Öğrendim ama gerxekten ise yariyo ben kabizdim bide yüz felci geçirince sürekli sakız cigneyince kabızlıkta kalktı ortadan
Annelikmghb Lilybaby 15 gun oldu doğum yaptim. Cok fazla kave kafein iceren seyler tuketme kabızlık yapti bende cok kötüydü. Birde deprnd almani tavsuye ederim hastanenin verdigi cok büyük ve disari tasma olayi oluyor.yurumek icin kaldirdiklarinda bolca yürü yürüdükçe iyi olacaksin. Sezeryan olacagin için sütun hemen gelmiyor sarilik olmasın mutlaka mama al kaşık biberon yada siringa ile ver. Bu kadar insallah saglikla kucagina alirsin
Bo16 Bol yürüyüş , sert kahve anestezi etkisini atsın vücut diye ,hoşaf gaz çıkarmak için, depend ama sezaryen için lohusa pedi daha mantıklı ( keşke biri bana deseymiş)